Έκθεση φωτογραφίας του Αλέξανδρου Βρεττάκου με τίτλο «Μια κιβωτός για το μέλλον» στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

2 Min Read

Μια κιβωτός για το μέλλον

Οι ουρανοί άνοιξαν και τότε άρχισε η μεγάλη βροχή. Οι άνθρωποι το ήξεραν ότι θα έρθει αυτή η μέρα και φρόντισαν να προστατέψουν την γνώση συσσωρεύοντάς την στην κιβωτό. Οι μαστοράδες χρόνια την κατασκεύαζαν για να είναι το τελευταίο καταφύγιο στους δύσκολους καιρούς. Και να που το χάος ήρθε από τους ίδιους τους ανθρώπους, μην λογαριάζοντας την ιστορία, μην λογαριάζοντας την απώλεια. Δεν είναι μια απλή κιβωτός που επιπλέει στο νερό, στα τελευταία, σύμφωνα με τις γραφές, γίνεται πλεούμενο για τα άστρα μεταφέροντας τα ανθρώπινα μακριά, σώζοντας το παρελθόν και δίνοντας ελπίδα στο μέλλον.

- Advertisement -

Βρεττάκος Αλέξανδρος

Εγκαίνια: Δευτέρα 23/10/2023 ώρα 6.00 μ.μ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΑΠΟ 23/10/2023 ΕΩΣ 6/11/2023 (ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ)

Βιογραφικά στοιχεία

Ο Αλέξανδρος Βρεττάκος γεννήθηκε το 1964 στην Κοζάνη, όπου ζει μέχρι σήμερα.
Εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής αγωγής και προπονητής καλαθοσφαίρισης στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σπούδασε φωτογραφία το διάστημα 1986-89 στο Novi-Sad της Σερβίας. Δίδαξε φωτογραφία στα ΝΕΛΕ και στα ΙΕΚ Κοζάνης τη δεκαετία του ‘90. Επίσης, το ίδιο διάστημα οργάνωσε τμήματα φωτογραφίας και δίδαξε σε διάφορα προγράμματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το 2003 δημιούργησε σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης το Φωτογραφικό Εργαστήρι Φωτοδίοδος όπου τα τελευταία είκοσι χρόνια διδάσκει αναλογική και ψηφιακή φωτογραφία.

Ιστοσελίδα : www.vrettakos.gr

Μοιραστείτε την είδηση