Ελένη Δημοπούλου: Με τα “Στίγματα” κλείνει ένας κύκλος στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

2 Min Read

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση της Καλλιτεχνικής Δ/ντριας του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Ελένης Δημοπούλου για την παράσταση “Στίγματα”, την τελευταία που ανεβάζει κατά τη διάρκεια της 3ετούς θητείας της, που ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου 2018. 

Η κα Δημοπούλου προανήγγειλε την αποχώρηση της από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Από αυτά που έχουν γίνει γνωστά μετά τη 31 Ιανουαρίου δεν θα υπάρχει Καλλιτεχνικός Δ/ντης μέχρι να επαναπροκηρυχθεί η θέση,  με τη διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ να σημειώνει πάντως πως δεν θα μεινει χωρίς “καλλιτεχνική κεφαλή”. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως ακόμη  όλα είναι ρευστά με άγνωστη την κατάληξη.

“Αύριο έχουμε πρεμιέρα σε ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έκανε το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης τα τελευταία 3 χρόνια. Κλείνει μια τριετία καλλιτεχνικής δημιουργίας για μένα και κλείνει συμβολικά με το να γυρίσει το θέατρο στην πόλη και η πόλη να προσφέρει θέατρο στους πολίτες της. Για μένα αυτό ήταν πάντα στόχος και χαίρομαι που σε μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να παράγουμε θέατρο υψηλής ποιότητας, και αυτό έχει σημασία για μένα, από ανθρώπους της πόλης που έρχονται στο ΔΗΠΕΘΕ   μετά τις δουλειές και τις υποχρεώσεις τους. Αυτό υψώνει το θέατρο στα μάτια μου και την καρδιά μου. Αλλά αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει από αν δεν είχα εξαιρετικούς συνεργάτες που ακολουθούν την καλλιτεχνική μου πορεία ή το καλλιτεχνικό μου πνεύμα…Κλείνει ένας κύκλος 3 ετών και ευχαριστώ πολύ για όλα”.

Μοιραστείτε την είδηση