Έλλειμμα θερμικού φορτίου στην τηλεθέρμανση Κοζάνης-Δυσλειτουργία σε ορισμένους καταναλωτές που βρίσκονται στα άκρα του δικτύου

1 Min Read

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές της πόλης της Κοζάνης και του οικισμού Ν. Χαραυγής και της ΖΕΠ, ότι από τις 25/03/2021 υπάρχει διακοπή λειτουργίας μιας μονάδας του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, (με αποτέλεσμα να δουλεύει μόνο μία μονάδα του ΑΗΣ που παρέχει θερμότητα στην Τηλεθέρμανση) και σε συνδυασμό με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, υπάρχει έλλειμμα θερμικού φορτίου το οποίο θα διαρκέσει όσο υπάρχουν αυτές οι καιρικές συνθήκες.

Το έλλειμμα καλύπτεται με τη λειτουργία του λεβητοστασίου αιχμής στη μέγιστη ισχύ και με μεγάλη κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης.

- Advertisement -

Αυτό έχει σαν συνέπεια, στην πρωινή καθώς και στην απογευματινή αιχμή ζήτησης θερμικού φορτίου, να υπάρχει δυσλειτουργία σε ορισμένους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης, οι οποίοι βρίσκονται στα άκρα του δικτύου της Τηλεθέρμανσης, και οι οποίοι θα πρέπει να διευρύνουν σημαντικά τις ώρες λειτουργιάς της θέρμανσης τους έτσι ώστε με ετεροχρονισμό να πετύχουν επαρκή θέρμανση τον σπιτιών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Από τη ΔΕΥΑΚ

Μοιραστείτε την είδηση