Ελπίζω να μη μας πιάσουν …στον ύπνο

3 Min Read

Αυτός ο νεαρός Τουρκαλβανός, από τα Σκόπια, που σκόρπισε τον θάνατο και τον τρόμο στην Βιέννη, είναι ήδη αποδεδειγμένο ότι είχε σχέση με το «Ισλαμικό Κράτος». Στο οποίο είχε επιχειρήσει να φθάσει προ διετίας, αλλά συνελήφθη, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 22 μηνών και αποφυλακίσθηκε, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, μετά από έξη μήνες. (Για να μη νομίζουμε ότι μόνον άδω, η επιείκεια της Δημοκρατίας, ευνοεί τους εχθρούς της και γενικώς τους εγκληματίες). Ανάλογες διασυνδέσεις είχε και εκείνος που αποκεφάλισε τον ατυχή καθηγητή Σαμουέλ Πατί στη Γαλλία. Και τον οποίο τώρα ανακήρυξε ως «μάρτυρα» η Αλ-Κάϊντα.

Από τέτοιους είναι γεμάτη η Ευρώπη. Ιδίως οι χώρες που είχαν άλλοτε επιβάλει αποικιοκρατικό καθεστώς σε περιοχές της Αφρικής και της Ασίας. Όπως η Γάλλια, η Βρετανία, το Βέλγιο και η Ολλανδία. Φοβάμαι δε ότι, αυτά που συνέβησαν στη Γαλλία και την Αυστρία, είναι απλώς ένα προανάκρουσμα. Ότι θα πρέπει να περιμένουμε έναν καταιγισμό τέτοιων άνανδρων δολοφονικών επιθέσεων εναντίον ανυπόπτων πολιτών. Και ο λόγος είναι απλός. Έχει ήδη δοθεί τέτοιο σύνθημα «πυρός».

- Advertisement -

Η Αλ Κάϊντα στο Ισλαμικό Μαγκρέμπ, που το αποτελούν τρεις χώρες πρώην αποικίες, το Μαρόκο, η Αλγερία και η Τυνησία, εξέδωσε την Δευτέρα «ημερήσια διαταγή» με αποδέκτες όλους τους φανατικούς μουσουλμάνους που ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες: «Το να σκοτώνετε οποιονδήποτε προσβάλλει τον προφήτη είναι το δικαίωμα καθενός Μουσουλμάνου». Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, χρησιμοποιώντας την ίδια γλώσσα που χρησιμοποιεί, εναντίον του, και ο γιαλαντζί σουλτάνος της Άγκυρας, χαρακτηρίζοντας τον  «νέο και άπειρο, με λίγο μυαλό».

Ελπίζω κ. Πρόεδρε να μη διατηρείτε, ούτε εσείς ούτε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, είτε οποιοσδήποτε άλλος «αρμόδιος», στην κυβέρνηση σας, την αυταπάτη ότι η χώρα μας είναι στο απυρόβλητο. Έχουμε ήδη αρκετές δεκάδες χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους, τόσον από το Μαγρέμπ, όσο και από άλλες περιοχές της Αφρικής και της Ασίας, στη χώρα μας. Και θα ήταν ολέθριο λάθος να θεωρείτε ότι δεν πρόκειται να βρεθούν, και εδώ, κάποιοι που θα τείνουν ευήκοον ους στα κελεύσματα, είτε του ISIS είτε της Αλ-Κάϊντα και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων του θρησκευτικού φασισμού.

Ελπίζω, οι μυστικές υπηρεσίες και οι αρχές ασφαλείας, να είναι σε πλήρη επαγρύπνηση, έχοντας ήδη εντοπίσει πολλούς επίδοξους «μάρτυρες». Μήπως και προλάβουμε τα χειρότερα.

Μοιραστείτε την είδηση