Ένα πρωτότυπο σεμινάριο για επαγγελματίες στα πλαίσια της Egnatia Expo – «Πώς να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας σε 90 ημέρες!»

3 Min Read


Σημαντική ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια της Επετειακής 10η Γενικής Εμπορικής Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo. Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης, καλούν όλους τους επαγγελματίες να την παρακολουθήσουν.
Πρόκειται για ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, με θέμα: «Πώς να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας σε 90 ημέρες!». Εισηγήτρια θα είναι η Οικονομολόγος Παναγιώτα Αλεξίου. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα το Σάββατο 16-06-2018 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα ΠΑΛΑΤΑΚΙ του Ξενοδοχείου ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.
Η επιχείρηση του σήμερα έχει πολλαπλά εμπόδια να αντιμετωπίσει:
• Να βγει από την κρίση
• Να δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name.
• Να διατηρήσει την υπόστασή της στην αγορά
• Να αυξήσει την κερδοφορία της
Μέσα σε 60 λεπτά, η εισηγήτρια θα δώσει σε όσους το παρακολουθήσουν, μεθόδους για να αντιμετωπίσετε τις αποτυχίες τους και την αναβλητικότητα τους, και στρατηγικές για να αυξήσουν την κερδοφορία της επιχείρησής τους μέχρι και 50% στις επόμενες 90 ημέρες. Θα υπάρξει χρόνος για να συζητηθούν οι ανησυχίες και οι προβληματισμούς για την πορεία της επιχείρησης του κάθε συμμετέχοντα.
To σεμινάριο απευθύνεται σε:
• Επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα ισχυρό όνομα στην αγορά(brand name), να δραστηριοποιηθούν σε νέους τομείς και να επισκιάσουν τους ανταγωνιστές τους.
• Ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να κινητοποιήσουν το δυναμικό τους.
• Ομάδες ατόμων και επιχειρήσεων που προχωράνε σε νέα συνεργατικά σχήματα.
• Υποψήφιοι επιχειρηματίες που θέλουν να κερδίσουν χρόνο και χρήματα, και να αποφύγουν λάθος βήματα.
Απαιτείται:
• Δήλωση συμμετοχής στο email:[email protected], ή στο τηλέφωνο 6976854129.
• Έγκαιρη παρουσία σας στο χώρο, για να κερδίσουμε χρόνο.
• Ενεργητική ακρόαση για να εισπράξετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε.
Το σεμινάριο θα είναι κλειστό και μόνο για όσους δηλώσουν συμμετοχή και θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Παντελίδης, στην αίθουσα Παλατάκι.
Σχετικά με την εισηγήτρια:
Η Παναγιώτα Αλεξίου (MBA, CPC, GCDF), είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια, οικονομολόγος, λογίστρια, πιστοποιημένη ICF coach, με 8ετή εμπειρία σε business, executive & leadership τομείς. Έχει μιλήσει σε συνέδρια του MONEY SHOW, SKYWALKER, ICF GREECE, AIESEC, και η εταιρία της “Success Is Simple (S.i.s.) Limited” δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Αγγλία.
Καλούνται όλοι οι επαγγελματίες, αλλά και όλοι όσοι θέλουν να επενδύσουν στο μέλλον, να ωφεληθούν από το ενημερωτικό event και να το παρακολουθήσουν.
H Επετειακή 10η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo, θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Ιουνίου 2018 στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου Παντελίδη στην Πτολεμαΐδα. Την Έκθεση διοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης, υπό την αιγίδα της ΕΣΕΕ, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Εορδαίας και της ΔΕΗ. Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ.
Οι υποψήφιοι εκθέτες, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μιχάλη Μακαρίου (Τηλ. 6945763583) και με τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας (Τηλ. 24630-27265).

Μοιραστείτε την είδηση