Ένα βίντεο που κάνει τη διαφορά

1 Min Read

Η δύναμη της διαφήμισης είναι μεγάλη. Τα μεγάλα brands μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη που έχουν για να μιλούν για σημαντικά θέματα με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Πολύ αποτελεσματικότερο από τις νουθεσίες και τα επιστημονικά δεδομένα. Πέρα από «γλυκερές» ιστορίες αγάπης.

Η Lacta με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών δίνει το παράδειγμα μέσα από το πολυσυζητημένο σποτάκι των τελευταίων ημερών. Αυτό που δείχνει πως ο ονειρεμένος έρωτας δυο νέων ανθρώπων τους οδηγεί στη συμβίωση. Τότε είναι που ο άνδρας του ζευγαριού αρχίζει να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Πίσω από τον τρυφερό, ερωτευμένο και προστατευτικό σύντροφο κρύβεται ένας κακοποιητικός χαρακτήρας που στο όνομα της αρρωστημένης δήθεν αγάπης που τρέφει για τη σύντροφό του, την οδηγεί στο θάνατο.

Το «μη με αφήσεις ποτέ» σε τρία λεπτά μας οδηγεί από το καλοκαιρινό όνειρο στο καθημερινό δράμα που ζουν εκατοντάδες γυναίκες. Η μυθοπλασία χρησιμοποιείται για να τεθεί με τον πλέον σκληρό και ρεαλιστικό τρόπο η έμφυλη βία. Αυτή που οδήγησε 13 γυναίκες στο θάνατο μέσα στο 2021. Αυτή που για να αντιμετωπιστεί πρέπει να αναλάβουμε δράση όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του.

 

Μοιραστείτε την είδηση