Έναρξη της προεκλογικής μάχης για τις Περιφερειακές εκλογές του 2019 για τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου

2 Min Read

Την έναρξη ουσιαστικά της προεκλογικής εκστρατείας για τις περιφερειακές εκλογές του 2019, έκανε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, σε εκδήλωση με τίτλο: «Ενωμένοι κάνουμε την Ελπίδα πράξη, χτίζουμε το κοινό μας μέλλον».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου, παρουσία μελών και φίλων του συνδυασμού.
Η κ. Ζεμπιλιάδου άσκησε έντονη κριτική στην περιφερειακή αρχή, κατηγορώντας ως επικίνδυνο και λαϊκιστή τον κ. Καρυπίδη, επισημαίνοντας ότι «η θητεία του σημαδεύτηκε με την πιο καταστροφική εξέλιξη στο θέμα της ΔΕΗ, όντας ο βολικός κυβερνητικός εκπρόσωπος».
Στην τοποθέτηση της σημείωσε πως θέτει πέντε στόχους για το μέλλον της Περιφέρειας και συγκεκριμένα:
• Να κρατήσουμε στον τόπο μας το ανθρώπινο κεφάλαιό του
• Να σταματήσουμε την οικονομική καταστροφή του τόπου από τις εξελίξεις στην Ενέργεια και να εξασφαλίσουμε πόρους από τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για μεγάλες επενδύσεις
• Να αξιοποιήσουμε τη γνώση των ανθρώπων μας και να κάνουμε ένα σχέδιο για την ανάπτυξη
• Να κάνουμε τη Δυτική Μακεδονία μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια
• Να αξιοποιήσουμε προς όφελος της κοινωνίας τα Τριτοβάθμια ιδρύματα και τις Αναπτυξιακές μας εταιρείες.
«Για κάθε ένα από αυτά τα σημεία θέλουμε να ξεκινήσουμε έναν ουσιαστικό διάλογο με τους θεσμικούς φορείς και τους οργανωμένους συλλογικούς φορείς της Περιφέρειάς μας με τους πολίτες. Να προτείνουμε και να ακούσουμε, να αναζητήσουμε όλοι μαζί λύσεις και δυνατότητες. κι έτσι να καταλήξουμε σε ένα συνεκτικό πρόγραμμα που θα δίνει ελπίδα, προοπτική και μέλλον στη Δυτική Μακεδονία».

Μοιραστείτε την είδηση