Στον «Κόσμο» του Πέτρου Κόκκαλη ο Λευτέρης Ιωαννίδης

2 Min Read

Ανακοίνωσε και επίσημα την συμμετοχή του στον νέο πολιτικό φορέα που δημιουργήθηκε

Στην ομάδα του Ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη εντάχθηκε και επίσημα ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο οποίος την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου συμμετείχε στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου πολιτικού φορέα που ονομάζεται «Κόσμος». Ο κ. Ιωαννίδης είναι ιδρυτικό μέλος της προσπάθειας αυτής που ξεκίνησε και βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα των Ευρωπαίων Πράσινων.
«Ένας καλύτερος «Κόσμος» είναι εφικτός» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό του στις Ευρωεκλογές με τον Πέτρο Κόκκαλη ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

«Προετοιμαζόμαστε για την μάχη των Ευρωεκλογών ώστε να υπάρξει και στην επόμενη Ευρωβουλή μια Ελληνική Πράσινη παρουσία και ταυτόχρονα εργαζόμαστε για την εδραίωση ενός ισχυρού πράσινου κόμματος και στην Ελλάδα. Μια πράσινη και κοινωνική συμφωνία είναι αναγκαία για να θα διασφαλίζει την βιώσιμη ευημερία στην Ευρώπη, την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την δημοκρατία. Είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ, να μεταβούμε σε ένα μοντέλο συμβίωσης με την Φύση για να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας θα ζήσουν σε έναν όχι τρομακτικό κόσμο» αναφέρει ο κ. Ιωαννίδης.
Η ανακοίνωση κλείνει με ένα μήνυμα προς τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας να υποστηρίξουν το «Κόσμος» για να διεκδικηθεί μια «πραγματικά Δίκαιη Μετάβαση στην μεταλιγνιτική εποχή».

www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση