Ενδιαφέρουσα ομιλία για το «Σακχαρώδη Διαβήτη» στο Α ΄ΚΑΠΗ του Δήμου Εορδαίας

1 Min Read

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα  του «Σακχαρώδη Διαβήτη» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/11/2017  μια εξαιρετική ομιλία στο Α΄ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας με κύριο ομιλητή τον Ιατρό Παθολόγο Ιωάννη  Γουγούση.

Αρχικά η υπεύθυνη της νοσηλευτικής υπηρεσίας του  Α ΄ΚΑΠΗ  Θεοδώτα Σαμαρά   έλεγξε τις τιμές του Σακχάρου στα παρευρισκόμενα μέλη και στη συνέχεια ακολούθησε η εισήγηση του Ιατρού .

- Advertisement -

Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα και άκρως ενημερωτική ομιλία για τα θέματα που αφορούν το διαβήτη, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης. Ο κ.  Γουγούσης μίλησε διεξοδικά για τα προβλήματα υγείας που μπορούν να προκληθούν από τη νόσο και παρουσίασε, μέσα από πλούσιο οπτικό υλικό, παραμορφώσεις και δυσλειτουργίες που μπορεί να προκληθούν όταν δεν εφαρμόζονται τα σωστά πρωτόκολλα θεραπείας και δεν λαμβάνεται η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Τέλος  ο ομιλητής  με μεγάλη προθυμία δέχθηκε από τα μέλη ερωτήσεις , οι οποίες οδήγησαν σε έναν  πολύ χρήσιμο και  εποικοδομητικό διάλογο.

Μοιραστείτε την είδηση