Ένδυση και υπόδηση «κίνησαν» την εορταστική αγορά της Κοζάνης

1 Min Read

Η καλοκαιρία καθοριστικός παράγοντας για την αύξηση της κίνησης

Ένδυση και υπόδηση «πρωταγωνίστησαν» στην εορταστική αγορά της Κοζάνης, με τους εμπόρους να βάζουν θετικό πρόσημο στον απολογισμό της εορταστικής περιόδου. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Σάκη Δραγατσίκα, η αγορά τα Κοζάνης κινήθηκε αρκετά ικανοποιητικά σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, η οποία ήταν μια «καλή» χρονιά για την αγορά.

- Advertisement -
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Σάκης Δραγατσίκας

«Ένας καθοριστικός παράγοντας που συνέβαλε στο να κινηθεί ο κόσμος και η αγορά ήταν οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Είναι διαφορετικό να υπάρχει κρύο, χιόνι ή βροχή από το να επικρατούν καλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια που επιτρέπουν στους καταναλωτές να κινηθούν πολύ άνετα και να συνδυάσουν ψώνια με βόλτα ή καφέ» ανέφερε ο κ. Δραγατσίκας.

Από χθες ξεκίνησαν και οι χειμερινές εκπτώσεις και ήδη τα καταστήματα της πόλης έχουν «κρεμάσει» τις εκπτωτικές επιγραφές και ευελπιστούν να κινηθεί εξίσου καλά η αγορά της πόλης. Ο κ. Δραγατσίκας εκτίμησε πως οι καταστηματάρχες θα ξεκινήσουν με το «καλημέρα» υψηλά ποσοστά εκπτώσεων και κάλεσε τους καταναλωτές να εμπιστευτούν την τοπική αγορά.

Κατερίνα Κοζιάκη

 

 

Μοιραστείτε την είδηση