Ενέργειες του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την στήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Νομό Αττικής

1 Min Read

Το Επιμελητήριο Κοζάνης μετά από έκτακτη διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής του επιτροπής που πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Ιουλίου 2018, αποφάσισε να στηρίξει τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Νομό Αττικής με τις παρακάτω ενέργειες:
1) Οικονομική ενίσχυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο οποίος επιχειρώντας με το ανθρώπινο δυναμικό του και τον διασωστικό εξοπλισμό στο πλευρό της ελληνικής πολιτείας και των τοπικών αρχών στέκεται δίπλα στους πληγέντες.
2) Αποστολή επιστολής στον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Μίχαλο με την οποία θα ζητείται σύγκλιση σύσκεψης για τον συντονισμό των ενεργειών στήριξης προς τους πυροπαθείς, όλων των Επιμελητηρίων πανελληνίως.
3) Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες. Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποστείλουν είδη πρώτης ανάγκης (γάζες, betadine, fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως) στους πληγέντες, ότι μπορούν να τα παραδίδουν στο κτίριο του Επιμελητηρίου στην Κοζάνη (Ι.Φαρμάκη 2) καθώς και στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης (ώρες 09:00-14:30).
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης
Νικόλαος Σαρρής

Μοιραστείτε την είδηση