Ενημέρωση για την λειτουργία της Ενεργειακής Κοινότητας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Δημ. Υψηλάντη και εγγραφές νέων μελών

1 Min Read

Από τις 22/2/2021 έχει λάβει νομική υπόσταση η Ενεργειακή Κοινότητα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Δημ. Υψηλάντη.

Η βασική αποστολή της Ενεργειακής Κοινότητας  είναι, η  παράγωγή ενέργειας από ΑΠΕ  με συμμετοχή και προς όφελος των τοπικών κοινοτήτων της περιοχής της Δ.Ε. Δημ Υψηλάντη του Δήμου Κοζάνης αξιοποιώντας κυρίως το εργαλείο του Εικονικού Ενεργειακού Συμψηφισμού.

- Advertisement -

Παράλληλα επιδιώκουμε να συμβάλουμε  στην εν γένει προώθηση του θεσμού των ενεργειακών κοινοτήτων ως μοχλού  για την  ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών σε βιώσιμες επενδύσεις ΑΠΕ αλλά και αντιμετώπισης της ενεργειακής φτώχειας στην περιοχή μας.

Πιστεύουμε ότι η αξιοποίηση του θεσμού των Ενεργειακών Κοινοτήτων για την ανάπτυξη των ΑΠΕ με τοπικό κοινωνικό όφελος, θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για την περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας.

Θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τα στελέχη της Ε. Κοιν ώστε να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τους στόχους της, αλλά και να εγγραφούν ως μέλη μπορούν να απευθύνονται στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].

Επίσης μπορούν να ενημερώνονται στο blog της κοινότητας: https://ypsilantiskoin.wordpress.com/

Αλλά και στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/koin.ypsilantis

 

 

 

 

Μοιραστείτε την είδηση