Ενημέρωση των κατοίκων της Ακρινής σε λαϊκή συνέλευση για το σχέδιο απαλλοτρίωσης ζητά ο Πρόεδρος Ανέργων και Περιβάλλοντος Κώστας Πουτακίδης

1 Min Read


Να ενημερώσουν τους κατοίκους της Ακρινής για το σχέδιο που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Ενέργειας για την απαλλοτρίωση του χωριού τους ζητά από τους Βουλευτές, τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο Κοζάνης και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Ακρινής Κώστας Πουτακίδης.
Ο κ. Πουτακίδης ζητά τη διενέργεια λαϊκής συνέλευσης στην Ακρινή για να ενημερωθούν οι κάτοικοι μετά την είδηση που έφερε στο φως το kozani.tv και δημοσίευσε ο «Χρόνος» πως το σχέδιο απαλλοτρίωσης έχει υποβληθεί στο Υπουργείο Ενέργειας.
«Γιατί μετά τη λήξη της ημερομηνίας δεν βγήκε ο Περιφερειάρχης με ένα δελτίο τύπου να ενημερώσει ότι είχε στα χέρια του το σχέδιο» ρωτά ο κ. Πουτακίδης.
Το θέμα της ενημέρωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου επί του Σχεδίου του Προεδρικού Διατάγματος που κατατέθηκε και κρίνει απολύτως απαραίτητο, θέτει και η επικεφαλής της παράταξης «Ελπίδα» Γ. Ζεμπιλιάδου, καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση «στην κατάρτιση του εν λόγω Σχεδίου δεν συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δήμων και της Περιφέρειας, όπως συνέβη στην κατάρτιση του προηγούμενου Σχεδίου».
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση