Ενημερωτική συνάντηση είχε στο Επιμελητήριο η Procredit Bank

2 Min Read

Εκδήλωση γνωριμίας με τον επιχειρηματικό κόσμο της Κοζάνης διοργάνωσε η αναπτυξιακή γερμανική Τράπεζα Procredit Bank τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 στο Επιμελητήριο της Κοζάνης.

Με αφορμή την εκδήλωση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης Γιάννης Μητλιάγκας ανέφερε ότι «εδώ και αρκετό καιρό η Κοζάνη έχει μπει σε μια νέα πραγματικότητα, επίπονη και μακράς επώασης διαδικασία που χαρακτηρίζεται από ανησυχία και προσδοκίες. Τις προσδοκίες καλείται να εκφράσει κατά βάση ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής, ο οποίος παρακολουθεί με ενδιαφέρον όλες τις εξελίξεις γύρω από τις δυνατότητες που δίνονται για χρηματοδότηση νέων επενδύσεων». Ο κ. Μητλιάγκας καλωσόρισε την πρωτοβουλία της Procredit Bank για νέες πληροφορίες και δεδομένα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Σάκης Δραγατσίκας καλωσόρισε την ομάδα της Procredit Bank, μίλησε για το φιλόδοξο και καινοτόμο πρόγραμμα Kozani Open Mall, το οποίο στοχεύει στην ανανέωση και τον πλήρη εκσυγχρονισμό της αγοράς της Κοζάνης και υπογράμμισε: «ταυτόχρονα με την δίκαιη μετάβαση σε όλη την περιοχή, το κέντρο της πόλης μας θα αποκτήσει ένα νέο εμπορικό πρόσωπο πιο φιλικό προς τους καταναλωτές, με ενιαία αισθητική.

Τέλος, ο πρόεδρος της Τράπεζας Procredit Bank Petar Slavov, αφού ευχαρίστησε για την φιλοξενία τους οικοδεσπότες της εκδήλωσης στην Κοζάνη, τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η smart bank Procredit Bank φθάνει στην Κοζάνη σε μια τόσο ενδιαφέρουσα μεταβατική εποχή και παράλληλα ιδιαιτέρως δυναμική στιγμή για το επιχειρηματικό περιβάλλον της περιοχής».

Μοιραστείτε την είδηση