Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης: Πρωτόγνωρες εικόνες εγκατάλειψης – Παιδικές χαρές, κοινόχρηστοι χώροι, πάρκα, αφημένα στην τύχη τους, ρημάζουν, καταστρέφονται, υποβαθμίζοντας την εικόνα της πόλης και το επίπεδο της ζωής των πολιτών

1 Min Read

Πρωτόγνωρες εικόνες αντικρίζει ο πολίτης που περιδιαβαίνει την πόλη. Εικόνες εγκατάλειψης στις παιδικές χαρές, τους κοινόχρηστους  χώρους, τα πάρκα, τα πεζοδρόμια.

Εικόνες που υποβαθμίζουν  την  εικόνα  της πόλης και το  επίπεδο  ζωής των πολιτών.  Εικόνες που αποδεικνύουν  ότι σημαντικές υποδομές πρασίνου και αναψυχής καταστρέφονται αφού έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

- Advertisement -

Ο Δημοτικός κήπος, η πλατεία Συντάγματος, το πάρκο Αγίου Δημητρίου, οι κόμβοι και οι νησίδες στις εισόδους της πόλης, πεζοδρόμια αδιάβατα από τα αγριόχορτα, η παιδική χαρά του Πρωτοχωρίου, η παιδική χαρά στα Κρεβατάκια, τα σιντριβάνια  που δεν λειτουργούν την τελευταία διετία και ένα σωρό άλλοι χώροι που οι συμπολίτες μα αντικρίζουν καθημερινά έξω από την πόρτα τους, στη γειτονιά τους.

Οι  εικόνες  μιλούν  από  μόνες  τους ….

Στην πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα, στο κέντρο και τις παρυφές της πόλης ….

 

Αλήθεια η Δημοτική Αρχή πέρα απ΄ το να δυσφημεί τον Δήμο χαρακτηρίζοντάς τον με τις ανακοινώσεις της συνολικά:                  “  …ιδιαίτερα υποβαθμισμένο περιβαλλοντικά…”, μήπως  βάλθηκε  να  το  υλοποιήσει  και  στην  πράξη ;

Μοιραστείτε την είδηση