Ενθουσίασε το κοινό η Νατάσσα Μποφίλιου στην καλοκαιρινή συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Ποντοκώμης

2 Min Read


Ένα πραγματικά όμορφο όνειρο είδαν το βράδυ της Παρασκευής όσοι βρέθηκαν στο ανοιχτό θέατρο Ποντοκώμης. Η Νατάσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που απόλαυσε την καλοκαιρινή συναυλία με συγκινητική λάμψη, ερμηνευτικό πάθος και συναρπαστικό ήχο.
«Έχουμε ξανάρθει στην Κοζάνη, χειμώνα τελευταία φορά και χαιρόμαστε πάρα πολύ που επιστρέφουμε εδώ. Είναι πολύ ωραίο το θέατρο και μας τιμάτε με την παρουσία σας» δήλωσε η ερμηνεύτρια σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο kozani.tv.
Το «Όμορφο Όνειρο» είναι η μεταφορά της παράστασης του χειμώνα σ’ ένα πιο καλοκαιρινό πλαίσιο. Μια παράσταση απολύτως συναυλιακή για να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα.
Τη συναυλία διοργάνωσε ο σύλλογος φίλων ΠΑΟΚ Ποντοκώμης και ο Σύλλογος Ποντοκώμη 1923. Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει για διάνοιξη χώρων στάθμευσης και καθαρισμό του όμορφου θεάτρου που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες συναυλίες.
Η Νατάσσα Μποφίλιου ευχαρίστησε το κοινό για το θερμό χειροκρότημα και τη ζεστή ατμόσφαιρα. «Το εισπράττουμε και η αλήθεια είναι πως σε μας από την αρχή υπάρχει μια ομοιογένεια στο κοινό. Έρχονται άνθρωποι που είναι ανοιχτοί στη συγκίνηση. Κι αυτό αποτελεί βάση για την επικοινωνία μας. Ο κόσμος συμμετέχει, ταυτίζεται και τραγουδάει τα τραγούδια μας» είπε χαρακτηριστικά.
Η Νατάσα Μποφίλιου λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας για το έργο που προσφέρουν.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση