Εντυπωσιακές επιδείξεις των τμημάτων της «Μακεδονικής Δύναμης» στην τελετή λήξης της χρονιάς

2 Min Read

Πλούσια σε θέαμα εκδήλωση την Τετάρτη στο κλειστό του ΔΑΚ Κοζάνης

Με τον καλύτερο και πιο πανηγυρικό τρόπο έκλεισε η φετινή χρονιά για τα τμήματα του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Μακεδονική Δύναμη». Έπειτα από δυο χρόνια, η ετήσια εκδήλωση λήξης της χρονιάς έγινε παρουσία πλήθους κόσμου και χωρίς μάσκες στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Κοζάνης.

- Advertisement -

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, αθλητικές επιδείξεις των τμημάτων του Ταε Κβο Ντο, της ρυθμικής γυμναστικής, μπαλέτου, ενόργανης, μοντέρνου χορού κ.α. Τα παιδιά όλων των τμημάτων και ηλικιών, παρουσίασαν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα τη δουλειά του έτους που πέρασε και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη.

Ταυτόχρονα η αγωνιστική ομάδα Ταε Κβο Ντο που βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης Συλλόγων της χώρας, παρουσία του αργυρού παγκόσμιου πρωταθλητή Αποστόλη Τεληκωστόγλου, πραγματοποίησε εντυπωσιακές επιδείξεις και κέρδισε το χειροκρότημα όλων. Συγκινητική ήταν η στιγμή του «αποχαιρετισμού», ευτυχώς μόνο για λίγους μήνες μέχρι τον Σεπτέμβρη, των μαθητών με τους δασκάλους τους.

Χωρίς να θέλει να υποβαθμίσει την δουλειά που γίνεται στα άλλα τμήματα, η «Μακεδονική Δύναμη» δίνει φέτος μεγάλη έμφαση στην μεγάλη προσπάθεια πρόκρισης του Αποστόλη Τεληκωστόγλου, να συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα του Παρισιού, μια προσπάθεια που δυστυχώς γίνεται χωρίς καμία στήριξη από χορηγούς.

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση