Εορδαϊκή Δύναμη: Πρωταθλήτριες Ελλάδος Χριστίδου Γραμματική – 1η Θέση Γυναικών και Σάκκου Χριστίνα 2η Θέση Νεανίδων

2 Min Read

Με ένα Χρυσό και ένα Αργυρό Μετάλλιο επέστρεψε η ομάδα της Εορδαικής Δύναμης από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών , Εφήβων – Νεανίδων 2019.

Το παραπάνω πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 02 Μαίου – 04 Μαίου 2019 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ωραιόκαστρο.

- Advertisement -

Με την συμμετοχή 715 αθλητών από όλη την Ελλάδα δύο αθλήτριες της Εορδαικής Δύναμης κατόρθωσαν να ανέβουν στο βάθρο .

Συγκεκριμένα Πανελληνιονίκης η Χριστίδου Γραμματική ανέβηκε στην υψηλότερη θέση στο βάθρο με την 1η θέση Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Γυναικών +73 και η αθλήτρια Σάκκου Χριστίνα κατέκτησε την 2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδες -63 .

Πολύ καλή εμφάνιση και για τον αθλητή Χριστίδη Παναγιώτη ο οποίος δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο χάνοντας στον τρίτο αγώνα.

Να τονίσουμε ότι η αθλήτρια Σάκκου Χριστίνα με την νίκη της εξασφάλισε ποσοστό προσαύξησης για την εισαγωγή της σε ΤΕΦΑΑ, ΑΕΙ και άλλες σχολές.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συνεισφορά τους στην ομάδα μας την Κα Κοκκάνη -Καρδιολόγος , τον Κο Δολιανίτη Κων/νο – Παθολόγος, τον Κο Σταύρο Δήμου -Φυσίατρο, τον Κο Θεοδουλίδη Νεοκλή – Ορθοπεδικό , τον Κο Ραφαηλίδη Δημήτριο – Φυσιοθεραπευτή και τέλος τον Κο Σπανόπουλο Παναγιώτη – Γυμναστή.

Συγχαρητήρια στις δύο αθλήτριες του συλλόγου μας για τις διακρίσεις τους αλλά και στον προπονητή Χριστίδη Χρήστο που τις συνόδεψε.

Μοιραστείτε την είδηση