Εορτασμός 76ης επετείου των Μαχών Βίγλας και Φαρδυκάμπου στη Σιάτιστα του Δήμου Βοΐου

2 Min Read

Με κάθε επισημότητα, ο Δήμος Βοΐου, η Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας και οι Αντιστασιακές οργανώσεις τίμησαν την 76η επέτειο των μαχών Βίγλας και Φαρδυκάμπου , σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου του έτους 2019.

Το πρωί στον Ι.Ν. Άγιου Δημητρίου Σιάτιστας ετελέσθη Θεία Λειτουργία και στην συνέχεια στο χώρο του μνημείου του Φαρδυκάμπου, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση από τους πατέρες Στέργιο και Ιωάννη.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή, ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου  από την Φιλαρμονική του Δήμου και στη συνέχεια ομιλία από τον τον Γ.Γ. του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Γεώργιο Φλωρεντή, από τον αντιδήμαρχο Βοΐου κ. Παναγιώτη Καρακουλάκη, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Νικόλαος Τσιάτας πρόεδρος της ΠΟΑΕΑ Γρεβενών.

Την εκδήλώση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βοΐου, κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ως Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Γεώργιος Φλωρεντής, από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης κ. Ιωάννης Θεοφύλακτος και κ. Γεώργιος Ντζιμάνης, από πλευράς Περιφέρειας ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικών Προγραμμάτων κ. Σταύρος Γιαννακίδης, οι αντιδήμαρχοι Βοΐου κύριοι Δόρδας Χρήστος και Καρακουλάκης Παναγιώτης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κα Καλλιόπη Δάρδα, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κοζάνης, Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Προκόπης, ο βοηθός Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Χαράλαμπος Θεοχάρης, ο Αναπληρωτής Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης κ. Βασίλειος Χατζής, ο Διοικητής Παραρτήματος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαϊδας κ. Κωνσταντίνος Μαυροματίδης, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας κ. Δημήτριος Μιμιλίδης, ο πρόεδρος της ΠΟΑΕΑ Γρεβενών κ. Νικόλαος Τσιάτας,  ως εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Κοζάνης ο κ. Παναγιώτης Μάνιος και ο κ. Σιάσιος Αναστάσιος εκπρόσωπος από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου», Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, αντιπροσωπείες μαθητών σχολείων της Σιάτιστας, εκπαιδευτικοί και αρκετός κόσμος από τη Σιάτιστα και την ευρύτερη περιοχή του  Βοΐου.

Μοιραστείτε την είδηση