Επαφές με φορείς πραγματοποιεί η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις»

3 Min Read

Την Γενική Διευθύντρια, κα Έλενα Νάμινι, και τα διευθυντικά στελέχη της ΑΝΚΟ συνάντησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Χάρης Κουζιάκης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023. Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε το πεδίο συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, με στόχο την ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου Κοζάνης. 

Συγκεκριμένα η κα  Έλενα Νάμινι μίλησε για τους σκοπούς και την αποστολή της ΑΝΚΟ. Ο κ. Κουζιάκης σημείωσε ότι το έργο, η εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών της ΑΝΚΟ αποτελούν αναμφίβολα σημαντικά εργαλεία στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση του πλάνου για μια ολοκληρωμένη και βιώσιμη ανάπτυξη. Ο υποψήφιος δήμαρχος της  δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» επεσήμανε, ότι η συνεργασία για την διαμόρφωση ενός κοινού οράματος για το μέλλον του τόπου μας και μιας ολοκληρωμένης από τα κάτω συμφωνημένης στρατηγικής είναι αναγκαία συνθήκη για την ενεργοποίηση των τοπικών δυνάμεων και την καλύτερη ενσωμάτωση των τοπικών χαρακτηριστικών στην Δίκαιη Μετάβαση.

- Advertisement -

Στη συνέχεια,  ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Χάρης Κουζιάκης και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στο Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. . Εκεί είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο κ.  Θεόδωρο Σιόγκα και μέλη της διοικούσας επιτροπής. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το πεδίο συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, στις νέες συνθήκες της απολιγνιτοποίησης, ενώ κ. Κουζιάκης μίλησε για τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στη διεύρυνση και προώθηση της επιστημονικής γνώσης.

Με το πρόεδρο κ. Χρήστο Δημητρόπουλο και μέλη του Δ.Δ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης,  συναντήθηκε επίσης την Πέμπτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Χάρης Κουζιάκης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις», αρκετοί εκ των οποίων είναι μέλη του συλλόγου,.

ο Αντιπρόεδρος κ. Αχιλλέας Καγιόγλου καλωσορίζοντας τον κ. Κουζιάκη και τους συνεργάτες του, τους ενημέρωσε για τα ζητήματα που αφορούν το νομικό κόσμο της πόλης και ειδικότερα για για την αναδιάρθρωση της Διοικητικής Δικαιοσύνης και ύπαρξης σχεδίου «Καλλικράτη» για τα Διοικητικά Πρωτοδικεία της χώρας. Από την πλευρά του ο κ. Κουζιάκης τόνισε ότι είναι δίπλα στις διεκδικήσεις του νομικού κόσμου, που είναι διεκδικήσεις στην ουσία απέναντι στην ανάπτυξη της περιοχής.

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link:  https://youtu.be/WilMgXdTIpQ

Μοιραστείτε την είδηση