Επαφές του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης Νίκου Σαρρή στην Αθήνα για θέματα επενδύσεων , τεχνολογίας και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας

1 Min Read

Με τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Αθανάσιο Κυριαζή συναντήθηκε στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νίκος Σαρρής προκειμένου να συζητηθούν θέματα επενδύσεων στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας στη Δυτική Μακεδονία.

Ο κ. Σαρρής αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση των επιχειρήσεων του Νομού Κοζάνης, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας και τόνισε ότι απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις ώστε να εξασφαλιστεί η επιχειρηματικότητα μικρής κλίμακας στην περιοχή, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την τοπική οικονομία, την ποιοτική απασχόληση και την κοινωνική συνοχή.

- Advertisement -

Η συνάντηση έγινε παρουσία της Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Παρασκευής Βρυζίδου, η οποία έθεσε από την πλευρά το ζήτημα της ψηφιακής αναβάθμισης των επιχειρήσεων και της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας μέσω της υιοθέτησης καινοτόμων δράσεων, που θα συνδράμουν όχι μόνο στην εξωστρέφεια αλλά και σε γόνιμες συνεργασίες με φορείς και πανεπιστημιακά ιδρύματα.

«Η επιχειρηματικότητα μπορεί να δώσει προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας και να αντισταθμίσει τις συνέπειες της απολιγνιτοποίησης», ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σαρρής.

Μοιραστείτε την είδηση