Επαναφορά ωραρίου από Δευτέρα στα φαρμακεία της Κοζάνης

1 Min Read

Μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων που λήφθηκαν λόγω του νέου κορωνοϊού COVID-19, από την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΪΟΥ 2020 επανέρχεται το υποχρεωτικό ωράριο στα φαρμακεία του Νομού Κοζάνης.

Μπορεί να αίρονται οι περιορισμοί στις μετακινήσεις εντός νομού και να επιτρέπεται το άνοιγμα ορισμένων επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου και υπηρεσιών αρχικά και ακολούθως περισσοτέρων ανά εβδομάδα εντός του μήνα Μαΐου, όμως παραμένουν σε ισχύ οι οδηγίες και οι συστάσεις  του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, για την ασφάλεια και την προστασία όλων.

Επιπροσθέτως η χρήση μάσκας καθίσταται υποχρεωτική σε κλειστούς χώρους  με απειλή προστίμου σε μη συμμόρφωση. Παρά ταύτα ελλοχεύουν οι κίνδυνοι από μη ορθή εφαρμογή και χρήση της και η μειωμένη προστασία, όταν δεν φέρει τα χαρακτηριστικά πιστοποιημένης παραγωγής της.

Στη νέα κανονικότητα με αλλαγές στον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς, καθένας γίνεται περισσότερο υπεύθυνος για την ατομική του προστασία και των άλλων. Συλλογικά μετέχουμε όλοι μαζί στην διαφύλαξη του κοινού αγαθού της ΥΓΕΙΑΣ.

 

Εκ του Φ.Σ.Κ.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε την είδηση