Επαναλειτουργεί το ορειβατικό καταφύγιο «Λαγομάνα» του Ε.Ο.Σ. Κοζάνης

1 Min Read

Το ορειβατικό καταφύγιο «Λαγομάνα» του Ε.Ο.Σ. Κοζάνης που βρίσκεται σε υψόμετρο 1375 μέτρων στα πανέμορφα Πιέρια όρη επαναλειτουργεί και σας περιμένει!

Στο οίκημα των δύο ορόφων, το οποίο θερμαίνεται με δυο τζάκια και μια ξυλόσομπα, μπορούν να φιλοξενηθούν 40 άτομα σε τρία δωμάτια. Η οργανωμένη κουζίνα και το καθιστικό με την πανέμορφη θέα στα Πιέρια, εγγυώνται ευχάριστη και απολαυστική διαμονή.

- Advertisement -

Το καταφύγιο υδροδοτείται από πηγή που βρίσκεται στα 1550 μέτρα. Η παροχή ρεύματος γίνεται με γεννήτρια. Υπεύθυνος διαχείρισης του καταφυγίου είναι ο Ε.Ο.Σ. Κοζάνης (διαχειριστής είναι ο Μάνθος Φίλιος, τηλ. επικοινωνίας 6948874853) και οι ενδιαφερόμενοι ορειβάτες (ομάδες και μεμονωμένοι) που επιθυμούν να επισκεφθούν και να διανυκτερεύσουν σε αυτό, μπορούν να επικοινωνούν με τον Ε.Ο.Σ., είτε μέσω των social media (Facebook και Instagram: katafygiolagomanas), είτε μέσω της ιστοσελίδας www.eoskozanis.gr.

Το καταφύγιο «Λαγομάνα», το οποίο επαναλειτουργεί μετά από πολλά χρόνια, βρίσκεται στους πρόποδες των Πιερίων από την μεριά της Κοζάνης. Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται είτε οδικώς από Βελβεντό, είτε μέσω σηματοδοτημένων πεζοπορικών μονοπατιών.

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε. Κοπιάστε!

Μοιραστείτε την είδηση