Έπεσε η αυλαία για την Κοζάνη

2 Min Read

Απόφαση – σκάνδαλο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε πριν λίγο, η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ η οποία δέχθηκε την έφεση του Μακεδονικού υπερψηφίζοντας τη με 3-0  και κατοχύρωσε στον Μακεδονικό τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τη Λευκίμμη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μακεδονικός να περάσει πρώτος στη βαθμολογία, αφήνοντας δεύτερη την Κοζάνη και η Λευκίμμη με τους -3 βαθμούς πλέον, να πέφτει κατηγορία και τη θέση της να παίρνει ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας.

Μένει πλέον να δούμε αν κάποια ομάδα θα προσφύγει στη μοναδική δικαστική οδό που έχει απομείνει και αυτή είναι το CAS.  Συνέχεια έχει η επικύρωση της βαθμολογίας ώστε να γίνει ο ορισμός των διαιτητών και να οριστεί η πρεμιέρα των μπαράζ, η οποία με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αναμένεται για την ερχόμενη Κυριακή.

Αδικία, οργή και απογοήτευση επικρατεί στον φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης καθώς η απόφαση αυτή ήταν το λιγότερο σοκαριστική, με βάση τα δεδομένα της υπόθεσης. Όσο για τον χρόνο που χρειάστηκε για να τελεσιδικήσει, είναι μια άλλη κουβέντα.

Το ποδόσφαιρο έχασε για ακόμη μια φορά..

Αναλυτικά η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Απορρίπτει την 229/ 15-4-2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΟ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 8/4/2022 ένσταση του σωματείου Α.Σ. Μακεδονικός ως βάσιμη.

Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του ενισταμένου σωματείου Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ με τέρματα 3-0. Αφαιρεί από την Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΗ τρείς (3) βαθμούς από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και της επιβάλλει χρηματική ποινή 500 ευρώ.

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση