Επετειακή συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας και την Musicart – Νέο Ωδείο Κοζάνης το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αρης και Λίλιαν Βουδούρη”

1 Min Read


Εκδηλώσεις για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον Τουρκικό Ζυγό θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αρης και Λίλιαν Βουδούρη”.
1. Παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Κρήτης από το χορευτικό της Ομοσπονδίας Σωματείων Αποκορώνου Χανίων, ώρα 18:00 , Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» ,.
2. Επετειακή συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κώστας & Ελένη Παπανικολάου” και την Musicart – Νέο Ωδείο Κοζάνης, ώρα 19:00, Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ».
Στην εκδήλωση θα ακουστούν η καντάτα του Μαουτχάουζεν και αποσπάσματα από το εμβληματικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη Άξιον Εστί. Συμμετέχουν η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας μαζί με την ορχήστρα και τη χορωδία της Musicart-Νέου Ωδείου Κοζάνης. Οι εκλεκτοί σολίστες, Άννα Παπαδοπούλου, Μανώλης Χατζημανώλης και Παναγιώτης Μπετσάκος υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Μαρίας Καραγιάννη, υπόσχονται και εγγυώνται μια συναυλία υψηλού επιπέδου. Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και τραγουδήσετε μαζί μας τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε σε μια παράσταση μοναδική.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου. Είσοδος Ελεύθερη.

Μοιραστείτε την είδηση