Επίκεντρο η ενέργεια στην κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πτολεμαϊδα

2 Min Read

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πτολεμαΐδα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. Στη συγκέντρωση μίλησε ο Μάκης Παπαδόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ και χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης Σταύρος Μωυσιάδης. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν η Φωτεινή Δημαράκη και η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφιες βουλεύτριες Κοζάνης όπως και η Μαρία Βογιατζή, υποψήφια βουλεύτρια Φλώρινας.

«Μπορούμε και πρέπει να καταδικάσουμε όσους κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια, όλους αυτούς που δεσμεύονται να συνεχίσουν την επόμενη ημέρα στις ίδιες ράγες οι οποίες μας έχουν φέρει στη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση. Μπορούμε να ενισχύσουμε όσο πιο πολύ γίνεται το ΚΚΕ, το μόνο Κόμμα που δεσμεύεται να σταθεί απέναντι, να αντιπαλέψει τα αντιλαϊκά μέτρα που θα εφαρμοστούν την επόμενη ημέρα, όποια κυβέρνηση και αν σχηματιστεί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο Μάκης Παπαδόπουλος. 

- Advertisement -

Μίλησε για ένα κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα για την ενέργεια που έχουν τα υπόλοιπα κόμματα και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. «Παρά τα προεκλογικά τους συνθήματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεσμεύονται να κινηθούν ξανά στις ίδιες ράγες που καθορίζουν η άρχουσα τάξη και η ΕΕ και την επόμενη μέρα, μετά τις εκλογές. Όλοι τους δεσμεύονται να προωθήσουν τις νέες επενδύσεις των ομίλων, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις, τους όρους και τις προϋποθέσεις του σχεδίου Δίκαιης Πράσινης Μετάβασης της ΕΕ. Και την ίδια στιγμή κατηγορεί ο ένας τον άλλον ότι τάχα δεν διαθέτει σχέδιο και συγκεκριμένες προτάσεις. Όλοι μαζί προωθούν την απολιγνιτοποίηση, τις δεσμεύσεις του κοινοτικού εμπορίου ρύπων που μετέτρεψαν τεχνητά σε ακριβό το φθηνό ρεύμα της εγχώριας λιγνιτικής ηλεκτροπαραγωγής. Και εμφανίζονται να διαφωνούν μόνο για την ημερομηνία θανάτου της τελευταίας σύγχρονης λιγνιτικής μονάδας της Πτολεμαΐδας» είπε χαρακτηριστικά.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση