Επίσημη δοξολογία για την πρώτη του νέου έτους 2019 στο Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Πτολεμαΐδας και δεξίωση στο Δημαρχείο Εορδαίας

1 Min Read

Χοροστατούντος του πατρός Ιωάννου Εσπερίδη  και παρουσία  των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, τελέστηκε στον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πτολεμαΐδας η επίσημη Δοξολογία για την πρώτη του νέου έτους.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας ακολούθησε η δεξίωση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη στο Δημοτικό Κατάστημα για την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών.

- Advertisement -

Υποδεχόμενος φορείς και πολίτες ο κ. Ζαμανίδης ευχήθηκε υγεία, δύναμη  και ομοψυχία σε όλους προκειμένου  να υπάρξει ένα καλύτερο «αύριο», τονίζοντας ότι για το Δήμο Εορδαίας το 2019 θα είναι έτος ανάκαμψης με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης να βρίσκει το βηματισμό του.

Τις ευλογίες της Εκκλησίας μετέφερε προς όλους ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Άγιας Τριάδος Πατήρ Ιωάννης, ενώ πρωτοχρονιάτικες  ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας απηύθυναν οι  Βουλευτές  Π.Ε. Κοζάνης κ.κ. Μίμης  Δημητριάδης και Ιωάννης  Θεοφύλακτος, ο π. Υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής του Ωδείου «Φραντς Σούμπερτ» της Βιέννης Ελευθέριος Γρηγοριάδης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Π.Ε. Κοζάνης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, των Μ.Μ.Ε. , πρώην Αυτοδιοικητικοί και άλλοι φορείς.

Μοιραστείτε την είδηση