Επισκέψεις Παναγιώτη Πλακεντά σε Τοπική Κοινότητα Ασβεστόπετρας και στο ΕΚΑΒ Τομέα Πτολεμαΐδας.

1 Min Read

Στα πλαίσια του διαλόγου που έχει ξεκινήσει η «Ενωμένη Εορδαία» με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας, έτσι ώστε να γίνει γνωστό το πρόγραμμά της, χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους του συνδυασμού, επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Ασβεστόπετρας.
Εκεί ο Παναγιώτης Πλακεντάς ανέλυσε τις προτάσεις μας σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και την βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Επίσης σήμερα το πρωί ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της ενωτικής δημοτικής παράταξής μας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, επισκέφθηκε τον Τομέα Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας της Πτολεμαΐδας. Εκεί συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους, οι οποίοι ενημέρωσαν αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε τις ζωτικής σημασίας υπηρεσίες που παρέχει το ΕΚΑΒ στην περιοχή της Εορδαίας και δεσμεύτηκε για την αμέριστη στήριξη του, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του.

Μοιραστείτε την είδηση