Επισκέψεις του Παναγιώτη Πλακεντά σε γειτονιές της Πτολεμαΐδας.

1 Min Read

Γειτονιές στην Πτολεμαΐδα επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Παναγιώτης Πλακεντάς, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Ενωμένης Εορδαίας».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας συναντήθηκε με πολίτες στους οποίους πραγματοποίησε ολιγόλεπτη ομιλία, θέτοντας υπόψη τους το πρόγραμμα του συνδυασμού και κατόπιν άκουσε τους ίδιους να του εκφράζουν τα θέματα που οι ίδιοι θεωρούν πρώτης προτεραιότητας, κυρίως για την βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Παρουσίασε αναλυτικά την πρόταση της ενωτικής δημοτικής παράταξής μας, για την καθιέρωση του θεσμού της «Εβδομάδας Γειτονιάς και Τοπικής Κοινότητας» όπου όλος ο στόλος, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών και των επιχειρήσεων του Δήμου, θα βρίσκονται στα Οικοδομικά Τετράγωνα στα οποία θα είναι χωρισμένη η πόλη και στις Τοπικές Κοινότητες και σε συνεργασία με τους πολίτες θα παρεμβαίνουν, θα διορθώνουν, θα προλαμβάνουν.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι η «Ενωμένη Εορδαία» θα καταστήσει τον Δήμο ως το πρώτο καταφύγιο του πολίτη, μέσα από ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, το οποίο προέκυψε μέσα από συνεχή διάλογο με την ίδια την κοινωνία.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς και οι συνεργάτες του ζήτησαν την εμπιστοσύνη και την ισχυρή εντολή όλων των πολιτών της Εορδαίας, για να οδηγήσουν τον τόπο μας στην επόμενη μέρα.

 

Μοιραστείτε την είδηση