Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά, στον Κρόκο και παρουσίαση του προγγάμματος της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να ζεις”

3 Min Read

Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης στην οδό Αριστοτέλους

Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης στην οδό Αριστοτέλους πραγματοποίησε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών της Δημοτικής Κίνησης. Ο κ. Κουζιάκης συνομίλησε με παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής αγοράς, πολλοί από τους οποίους του έθεσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για το υπαίθριο εμπόριο, καθώς και με τους γύρω καταστηματαρχες. Ενώ παράλληλα διαμοιράσθηκε τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους καταναλωτές φυλλάδιο με το πρόγραμμα του συνδυασμού. 

- Advertisement -

Επίσκεψη στην τοπική κοινότητα Κρόκου

Την τοπική κοινότητα Κρόκου επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής 17  Σεπτεμβρίου, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος να Ζεις, παρουσία του επικεφαλής και υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης κ. Χάρη Κουζιάκη.

Τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους του Κρόκου, να ακούσουν τους προβληματισμούς τους για το μέλλον του τόπου τους αλλά και να κάνουν γνωστές τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού “Κοζάνη Τόπος να Ζεις” σε θέματα που αφορούν στην εν λόγω κοινότητα.

Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

Το απόγευμα της  Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος και των υποψηφίων της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη. Σε μία ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χάρης Κουζιάκης, ανέλυσε τις βασικές αρχές των προγραμματικών θέσεων της Δημοτικής Κίνησης.

Τόνισε ότι  κύριες προτεραιότητες είναι η διεκδίκηση της πραγματικά Δίκαιης Μετάβασης, η συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής  για την διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου διεκδίκησης,  η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος,  η βελτίωση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου, η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και  η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων. Ο κ. Κουζιάκης αναφέρθηκε επίσης, στη συνεχή παρουσία της  Δημοτικής Κίνησης εδώ και 13 χρόνια στην κοινωνική και πολιτική ζωή του Δήμου ενώ έκανε λόγο και για τη σημερινή Διοίκηση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι  η  περιβόητη εμπειρία του κ. Μαλούτα  μόνο ως βαρίδιο και τροχοπέδη μπορεί να λογίζεται.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης μέσα σε θερμό κλίμα, παρουσιάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι τόσο του κεντρικού ψηφοδελτίου όσο και οι υποψήφιοι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Χάρης Κουζιάκης:  «Με ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο και με ολοκληρωμένο πρόγραμμα εγγυόμαστε ότι ως διοίκηση του Δήμου θα  ανταπεξέλθουμε στις νέες προκλήσεις για να γίνει ο Δήμος Κοζάνης πρωταγωνιστής»

Μοιραστείτε την είδηση