Ο πρωτογενής τομέας θα μας βγάλει από την κρίση δήλωσε από την Κοζάνη ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

straboy
από straboy
1 Min Read

 

«Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τα προβλήματα» δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης από το γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, με τον οποίο είχε συνάντηση το πρωί της Πέμπτης.

Ο υφυπουργός δήλωσε ότι ο πρωτογενής τομέας είναι ο πυλώνας ανάπτυξης για να βγούμε από την κρίση και πρόσθεσε πως «στηρίζουμε το υγιές συνεταιριστικό κίνημα. Τα προβλήματα που έχουμε ακούσει είναι πολλά και καλούμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να αξιοποιήσουν τα κονδύλια, μέσω του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,».

Από την πλευρά του ο Θ. Καρυπίδης ανέφερε ότι «στόχος μας είναι να τολμήσουμε ανάπτυξη εκεί που υπάρχουν δυνατότητες, ξεκινώντας από τη μεθόριο και φτάνοντας στις πόλεις, για όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας. Έχουμε προκλήσεις μπροστά μας, έχουμε, όμως, και δυνατότητες και μέριμνά μας είναι να γίνει σωστός σχεδιασμός, ώστε κάθε διαθέσιμος πόρος να αξιοποιηθεί.

Ο κ. Κόκκαλης βρέθηκε στην Κοζάνη, στο πλαίσιο περιοδείας από την Καστοριά και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Π. Πλακεντά, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στο Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών.

Μοιραστείτε την είδηση