Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης κ. Χάρη Κουζιάκη στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

3 Min Read

Την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης επισκέφθηκε το πρωί της  Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” και υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών του συνδυασμού του. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Κουζιάκης συνομίλησε με υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ συναντήθηκε και με την Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κα Κατερίνα Δαδαμόγια. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν αναφέρθηκε η αναγκαιότητα της συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών της τοπικής αυτοδιοίκησης ως προαπαιτούμενο για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, ενώ παράλληλα η κα. Δαδαμόγια έκανε αναφορά στη συνεχή και αδιάλειπτη στήριξη από την πλευρά της περιφερειακής αυτοδιοίκησης  προς όλους τους Δήμους τονίζοντας ταυτόχρονα τον ρόλο του Δήμου Κοζάνης στην ανάπτυξη της περιοχής, ως τον μεγαλύτερο Δήμο της Δυτικής Μακεδονίας.

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης κ.  Χάρη Κουζιάκη στη ΔΕΥΑΚ

Στη ΔΕΥΑ Κοζάνης και στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, βρέθηκε τη  Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” και υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Ο κ. Χάρης Κουζιάκης συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ και στη συζήτηση που ακολούθησε τόνισε μεταξύ άλλων τον ζωτικής σημασίας ρόλο της επιχείρησης  για τον Δήμο και την ανάγκη του να δοθούν λύσεις που θα εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα της. Έκανε αναφορά στις προγραμματικές θέσεις της Δημοτικής Κίνησης και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να βρεθεί πολιτική λύση για τις οφειλές  προς τη ΔΕΗ,  ότι πρέπει να μειωθεί το ενεργειακό κόστος μέσω της ανάπτυξης των ΑΠΕ,  καθώς και ότι η θερμική ενέργεια πρέπει να εξασφαλισθεί με σταδιακή όμως απεξάρτηση από ορυκτά καύσιμα. Τέλος, τόνισε ότι το δίκτυο τηλεθέρμανση θα πρέπει να επεκταθεί και στις τοπικές κοινότητες Κρόκου, Δρεπάνου και Μαυροδεντρίου.

 Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης κ.  Χάρη Κουζιάκη στα γραφεία του ΕΦΚΑ

Το μεσημέρι της τη  Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης μαζί με μέλη της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”, επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Κοζάνη. 

Ο κ. Χάρης Κουζιάκης είχε την ευκαιρία να ακούσει αλλά και να συνομιλήσει με τους εργαζομένους του Φορέα.

Μοιραστείτε την είδηση