Επιστολή της «Ένωσης» προς τη ΓΕΝΟΠ

2 Min Read

Συνάδελφοι,
Σύμφωνα με δημοσίευμα στις 10 – 4 – 2018 στο skai.gr με τίτλο: «Σειρά 48ωρων Απεργιών σχεδιάζει η ΓΕΝΟΠ για τις λιγνιτικές μονάδες», αφού κατατεθεί στην βουλή το νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων στη Φλώρινα και την Μεγαλόπολη.
Συνάδελφοι,
Σύμφωνα πάντα με το κείμενο που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι, στέλεχος της ΓΕΝΟΠ καθησυχάζει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για μπλακάουτ.
Στο ίδιο κείμενο μάλιστα υπάρχει δήλωση κυβερνητικού στελέχους ότι :
Ελέγχονται πλήρως οι συνδικαλιστές και ότι οι κινητοποιήσεις που θα γίνουν θα είναι υποτονικές αναλύοντας μάλιστα και το γιατί.
Συνάδελφοι του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ.
Θα θέλαμε πραγματικά να μας απαντήσετε εάν αυτά τα οποία αναφέρει το κυβερνητικό στέλεχος, «ότι ελέγχονται οι συνδικαλιστές», έχουν έστω και την ελάχιστη βάση αλήθειας;
Επίσης θα θέλαμε να μας αναφέρετε γιατί αυτό το συνδικαλιστικό στέλεχος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καθησυχάζει την κυβέρνηση και δημιουργεί στις τάξεις των εργαζομένων την εντύπωση της τουφεκιάς στον αέρα.
Συνάδελφοι του Προεδρείου
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στις τάξεις μας δεν έχουμε ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!
Επίσης πιστεύουμε ότι θα πράξουμε όλα αυτά που συνεδριακά αλλά και στα υπόλοιπα όργανα της Ομοσπονδίας και των Σωματείων μας αποφασίσαμε.
Ζητάμε από εσάς, ΤΩΡΑ να καλεστεί και να απολογηθεί το συνδικαλιστικό στέλεχος που καθησυχάζει την κυβέρνηση!!!
Επίσης ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ να διαψευστεί αυτό το κυβερνητικό στέλεχος που «ελέγχει» πλήρως τους συνδικαλιστές !!!
ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Η.
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΤΙΑΚΗΣ Ν.

Μοιραστείτε την είδηση