Επίθεση στο Λάζαρο Μαλούτα από τη Δημοτική Κίνηση για τη σύγκριση της Egnatia Aviation με τα τραπεζοκαθίσματα της πλατείας

2 Min Read

Λ. Μαλούτας: Τρεις εργαζόμενους είχε η Egnatia, ενώ στα καφέ δουλεύουν 15 παιδιά

«Δεν άφησε να πέσει κάτω» η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις τη σύγκριση που έκανε ο Δήμαρχος Κοζάνης με αφορμή τη συζήτηση για τα τραπεζοκαθίσματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με το πόσες θέσεις κινδυνεύουν να χαθούν από τις καφετέριες που δεν θα μπορούν να βγάλουν έξω τραπέζια και πόσες χάθηκαν όταν έφυγε η Egnatia Aviation.

- Advertisement -

Λ. Μαλούτας: Μόνο τρεις θέσεις εργασίας πρόσφερε η Egnatia Aviation

«Να θυμίσω ότι όταν έφυγε η Egnatia Aviation έγινε χαμός που είχε τρεις εργαζόμενους. Τότε κοβόμασταν για τις θέσεις εργασίες. Τώρα που είναι 15 παιδιά που δουλεύουν πρωί απόγευμα και σε βάρδιες δεν μας νοιάζει» ήταν ακριβώς τα λόγια του Δημάρχου Κοζάνης.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις»

Η Δημοτική Κίνηση με ανακοίνωση της ανέφερε πως «ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, που οδήγησαν στην αποχώρηση της εταιρείας ήταν η νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίστηκε η επένδυση από την Δημοτική Αρχή Μαλούτα» και έφερε ως παράδειγμα την τοποθέτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο, που όπως επισημαίνεται επιβεβαιώνει πλήρως, τη θέση της.

«Ο κύριος Μαλούτας λαϊκίζοντας ακόμη μια φορά σύγκρινε την επένδυση της Egnatia Aviation με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε ένα σημείο της κεντρικής πλατείας! Όπως φαίνεται, κατά τον ίδιο οι δυο αυτές περιπτώσεις είναι συγκρίσιμες! Ανέφερε ξανά, ανακριβέστατα, ότι η Egnatia Aviation προσέφερε μόνο 3 θέσεις εργασίας στην περιοχή, σε μια τοποθέτηση ενδεικτική της προσπάθειας απαξίωσης της, αλλά κυρίως ενδεικτική της αδυναμίας και της απροθυμίας του να αντιληφθεί το μέγεθος της απώλειας σε θέσεις εργασίας, εισόδημα, ποιότητα ζωής, ευκαιρίες για το αεροδρόμιο και για τον τόπο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Δυστυχώς με τέτοιες νοοτροπίες είναι αδύνατον να προχωρήσει ο Δήμος Κοζάνης. Δυστυχώς αυτός είναι ο κύριος Μαλούτας και η Δημοτική του Αρχή» καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλγα Τουφεγγοπούλου

Μοιραστείτε την είδηση