Επίθεση του Ηλία Κάτανα για την επιλογή της Γενικής Δ/ντριας της ΑΝΚΟ: Με την επιλογή δείχνει πως δεν εμπιστεύεται το ανθρώπινο δυναμικό της περιφέρειας που ο ίδιος διοικεί

2 Min Read

Ανάρτηση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Περιφερειακού Συμβούλου  Ηλία Κάτανα  για την επιλογή της Γενικής Δ/ντριας της ΑΝΚΟ:

Ο κ. Κασαπίδης επιλέγει για ακόμη μία φορά να μας εκπλήσσει αρνητικά . Ενώ βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο ενόψει της επερχόμενης βίαιης απολιγνιτοποίησης, σε μια κομβική περίοδο για το μέλλον της περιοχής αλλά και για το μέλλον της ΑΝΚΟ με το μετασχηματισμό της εταιρείας να αποτελεί ήδη γεγονός, ο κ. Κασαπίδης δείχνει να υποτιμά διπλά τόσο τους ΟΤΑ Ά Βαθμού, τόσο την ΠΕΔ και τους μετόχους, όσο και το σύνολο του εργατικού και επιστημονικού δυναμικού της περιοχής εντός κι εκτός της επιχείρησης.
Το μήνυμα που στέλνει ο κ. Κασαπίδης προσωπικά με την αιφνίδια τοποθέτηση και την επιλογή ενός αγνώστου προσώπου στην ηγεσία της ΑΝΚΟ, δείχνει πως δεν εμπιστεύεται το ανθρώπινο δυναμικό της περιφέρειας που ο ίδιος διοικεί και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα η συγκεκριμένη πράξη. Δυστυχώς, δεν έδωσε την ευκαιρία σε τόσο σημαντικούς επιστήμονες της περιοχής οι οποίοι σημειωτέον δεν έφυγαν στο εξωτερικό , να διεκδικήσουν με τα προσόντα τους αυτή τη σημαντική θέση, αλλά δε μπήκε καν και στον κόπο, να προκηρύξει τη συγκεκριμένη θέση.
Δε μας προκαλεί εντύπωση όμως η κίνηση του κ. Κασαπίδη διότι καθημερινά συναντάμε την πλήρη αναντιστοιχία λόγων κι έργων του σε όλους τους τομείς με τη συμπλήρωση μάλιστα μόλις ενός έτους στο υψηλότερο αυτοδιοικητικό αξίωμα της περιοχής μας. Η συγκεκριμένη αιφνιδιαστική τοποθέτηση και μας τρομάζει αλλά κυρίως μας προβληματίζει για όλα αυτά που έχουμε να συναντήσουμε μπροστά μας, δείχνοντας πως κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται πως οι επιλογές τους δεν έχουν μόνο άμεσες συνέπειες στην περιοχή, αλλά ακόμα χειρότερα, έχουν άμεσες συνέπειες στην αναπτυξιακή προοπτική της Δυτικής Μακεδονίας.

Ηλίας Κάτανας

Μοιραστείτε την είδηση