Επίθεση του Λευτέρη Ιωαννίδη στο Δήμαρχο Κοζάνης- “Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε στην επιλογή της υποθάθμισης του δημόσιου διαλόγου”

2 Min Read
Σε απάντηση της η Δημοτική Αρχή, των κ.κ. Μαλούτα, Μιχαηλίδη και Σημανδράκου, στις 16 Φεβρουαρίου 2021, απαντώντας στην κριτική που ασκεί η Δημοτική Κίνηση γράφει κατά λέξη : «αδυνατούν να αποδεχθούν πως σήμερα εκπροσωπούν λιγότερο από το ¼ ( 25 % ) των πολιτών».
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο κάθε ένας από εμάς, αλλά και κάθε παράταξη, εκπροσωπεί τις αρχές, τις αξίες, τις ιδέες αλλά κυρίως, τα συμφέροντα του συνόλου των πολιτών, άσχετα από τα ποσοστά που κατέγραψε στις εκλογές.
Και αν εμείς εκπροσωπούμε το 25%, ο κ. Μαλούτας εκπροσωπεί αυτούς που τον ψήφισαν και όχι όλη την κοινωνία; Αυτή είναι άραγε η αντίληψη του για τη Δημοκρατία και τον θεσμικό ρόλο που υπηρετεί;
Η συγκεκριμένη αναφορά στο εν λόγο κείμενο, έρχεται να επιβεβαιώσει δυστυχώς, με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, την ορθότητα της κριτική μας σχετικά με το αλαζονικό ύφος της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου ιδιαίτερα.
Ελπίζω ο κ. Μαλούτας, μετά από 1 ½ χρόνο στη διοίκηση του Δήμου, να καταλάβει πως η βασική του ευθύνη δεν είναι να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, αλλά να συντονίσει την πλήρως ασυντόνιστη δημοτική αρχή των τριών παρατάξεων.
Τέλος, μιλώντας για νέα ήθη, δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κ. Μαλούτα στην επιλογή της υποθάθμισης του δημόσιου διαλόγου αλλά θα επιμείνουμε στο ύφος που εδώ και χρόνια έχουμε επιλέξει σεβόμενοι, όχι το 25% που μας ψήφισε, αλλά όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης, καθώς και τους ίδιους μας τους εαυτούς.
Μοιραστείτε την είδηση