Επίθεση του Β. Σημανδράκου στην πρώην δημοτική αρχή για το κολυμβητήριο- “Πανελλήνια πρωτοτυπία μια δημοτική αρχή, όχι μόνο να μην σχεδιάζει ή να υλοποιεί απολύτως κανένα μεγάλο έργο στη θητεία της αλλά και να κλείνει ενάμιση χρόνο πριν τη λήξη της θητείας της σημαντικές για τους δημότες υποδομές που λειτουργούσαν”

1 Min Read

Επίθεση στην πρώην δημοτική αρχή  για το θέμα του κολυμβητηρίου εξαπέλυσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλης Σημανδράκος με ανάρτηση του στο διαδίκτυο.

“Αποτελεί ίσως πανελλήνια πρωτοτυπία μια δημοτική αρχή, όχι μόνο να μην σχεδιάζει ή να υλοποιεί απολύτως κανένα μεγάλο έργο στη θητεία της αλλά και να κλείνει ενάμιση χρόνο πριν τη λήξη της θητείας της σημαντικές για τους δημότες υποδομές που λειτουργούσαν. Και το πιο σημαντικό, να ασκεί κριτική στη νέα δημοτική αρχή που σε ενάμιση χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της ολοκληρώνει τις διαδικασίες έναρξης εργασιών για το εκ νέου άνοιγμα των υποδομών αυτών. Ο λόγος αφορά το κολυμβητήριο (ΔΑΚ) φυσικά, όπου οι παρεμβάσεις που γίνονται σήμερα θα έχουν διάρκεια ζωής τουλάχιστον 20-25 χρόνια. Αλλά δεν μένουμε μόνο σ’ αυτές. Ήδη ανατέθηκε και παραδόθηκε φάκελος έργου για την κατασκευή ενός νέου κολυμβητικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών”.

- Advertisement -

Μοιραστείτε την είδηση