Επιτυχημένη η εκδρομή του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου

1 Min Read
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η καθιερωμένη εκδρομή του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου στην Σκιάθο.Οι 67 συμμετέχοντες φτάνοντας στο νησί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να επισκεφτούν το σπίτι-μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και το φρούριο Μπούρτζι στο λιμάνι.
Στην διάρκεια της εκδρομής πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Σκόπελο και στην Αλόννησο καθώς και στην φημισμένη παραλία Κουκουναριές με τον σπάνιο υδροβιότοπο που αποτελεί προστατευόμενη περιοχή NATURA.Την τελευταία μέρα της επιστροφής υπήρχε στάση και παραμονή στην πρωτεύουσα του Νομού Μαγνησίας τον Βόλο.
Μέσα από τέτοιες δράσεις δίνεται η δυνατότητα στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου να έρθουν πιο κοντά,να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις,να αποκτήσουν παραστάσεις και εικόνες,καθώς και να δημιουργηθεί ένα ομαδικό κλίμα.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχήθηκαν στους συμμετέχοντες καλό καλοκαίρι και καλές δουλειές και τους ζήτησαν να τους ενημερώνουν για οποιαδήποτε σκέψη,πρόταση και ιδέα που έχουν για τον Εμπορικό Σύλλογο.
 

 

Μοιραστείτε την είδηση