Επτά μετάλλια και 3η θέση στην πανελλήνια κατάταξη για το Αθλητικό Σωματείο Αρίσταρχος Κοζάνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο

3 Min Read

ο Αθλητικό Σωματείο Αρίσταρχος Κοζάνης συγχαίρει τους 16 αθλητές του που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Judo Παίδων Β – Κορασίδων Β, Παίδων Α- Κορασίδων Α, που διεξήχθη στο Λουτράκι στις 20-21/11/21.

Οι αθλητές παρουσίασαν εξαιρετικές επιδόσεις, παρά τις αντίξοες συνθήκες που διανύουμε στον αθλητισμό, λόγω COVID, τα τελευταία δύο χρόνια, και με εξαιρετική φυσική κατάσταση, κατάφεραν να αποσπάσουν 7 μετάλλια, εκ των οποίων 2 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα.

- Advertisement -

Με τα παραπάνω μετάλλια, ο Σύλλογος μας κατατάσσεται στην 3η θέση Πανελλαδικά στην Κατηγορία Παίδων Α-Κορασίδων Α.

Αναλυτικά οι διακρίσεις είναι οι εξής:

Παπαδοπούλου Κατερίνα – Χρυσό Μετάλλιο (4 νίκες)

Συμεωνίδης Σταύρος – Χρυσό Μετάλλιο (4 νίκες)

Γούλας Δημήτρης – Ασημένιο μετάλλιο (3 νίκες-1 ήττα)

Καντιρλιώτη Κίρκη – Ασημένιο μετάλλιο (3 νίκες-1 ήττα)

Αναστασοπούλου Δέσποινα – Χάλκινο μετάλλιο (3 νίκες-1 ήττα)

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος – Χάλκινο μετάλλιο  (3 νίκες-1 ήττα)

Γούλα Ματίνα – Χάλκινο μετάλλιο (3 νίκες- 1 ήττα)

 

Καθώς και οι παρακάτω αθλητές για τη συμμετοχή τους και τις νίκες που απέσπασαν:

Παγκαρλιώτα Μαρία 5η θέση (2 νίκες)

Αναστασόπουλος Αναστάσης  7η θέση ( 1 νίκη)

Γαβριηλίδου Έλενα 7η θέση (1 νίκη )

Καζάκος Ιωάννης 7η θέση (1 νίκη)

Δάλλας Αναστάσης

Καντιρλιώτης Νικόλαος

Μαροπούλου Γλυκερία

Τσιώγκας Παρασκευάς

Σπανός Θοδωρής

Το Αθλητικό Σωματείο Αρίσταρχος Κοζάνης συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, την προσπάθειά τους, καθώς και το ομαδικό πνεύμα και ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ταυτόχρονα, το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει και ευχαριστεί τον προπονητή κ. Στολτίδη Διονύσιο για τη συνεχή του προσπάθεια, για την βελτίωση τόσο των αθλητικών επιδόσεων όσο και του ομαδικού πνεύματος και ευγένειας των αθλητών του σωματείου μας,  χαρακτηριστικά που πρεσβεύει  το ολυμπιακό άθλημα του ΤΖΟΥΝΤΟ, καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία JUDO για την άψογη διοργάνωση και την δωρεάν μεταφορά των αθλητών που πήραν μέρος.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στον Δρ. Ευάγγελο Καζάκο για την δωρεάν παροχή rapid test στην αγωνιστική μας ομάδα και τη συμμετοχή του ως συνοδός ιατρός της αποστολής, καθώς και στην πρόεδρο και διατροφολόγο του συλλόγου, κ. Μαρία Δέσποινα Ζυμάρα, για τη συνεχή παρακολούθηση των αθλητών.

Εκ μέρους του ΔΣ του Σωματείου.

Μοιραστείτε την είδηση