Έρευνα για το κόστος θέρμανσης στη Δυτική Μακεδονία

1 Min Read

Μέχρι τις 21 Μαρτίου η ηλεκτρονική συμπλήρωση του ερωτηματολογίου στη σελίδα της ΕΕΚΕ

Έρευνα για το κόστος θέρμανσης των νοικοκυριών της Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιεί η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας. Η έρευνα γίνεται διαδικτυακά μέσω της σελίδας του φορέα (www.eeke.gr) σε συνεργασία με τα εργατικά κέντρα των τεσσάρων νομών της Δυτικής Μακεδονίας.

Η έρευνα αποσκοπεί να εκτιμήσει το κόστος θέρμανσης σε σχέση με τα κλιματολογικά χαρακτηριστικά της περιοχής με στόχο τα δεδομένα να επεξεργαστούν και να αποτελέσουν εργαλείο διαπραγμάτευσης της περιοχής για διεκδίκηση περισσότερων πόρων επιδότησης θέρμανσης.

Πέραν των δημογραφικών στοιχείων (νομός κατοικίας, ηλικία, οικογενειακή κατάσταση και εισόδημα κλπ) που ζητούνται, οι πολίτες καλούνται να απαντήσουν για τη μορφή καυσίμου που χρησιμοποιούν, το είδος της κατοικίας τους, τον τύπο θέρμανσης, το κατά προσέγγιση κόστος θέρμανσης, το είδος των παρεμβάσεων που έχει κάνει το νοικοκυριό για να μειώσει το κόστος θέρμανσης και τέλος την πρόθεση του να ενταχθεί σε μια ενεργειακή κοινότητα.

Η έρευνα «άνοιξε» την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και οι πολίτες μπορούν να συμπληρώνουν τις απαντήσεις τους στο ερωτηματολόγιο έως την Τρίτη 21 Μαρτίου.

 

Κατερίνα Κοζιάκη

 

 

 

Μοιραστείτε την είδηση