Εργασίες καθαρισμού του χώρου στην περιοχή των παλαιών σφαγείων Πτολεμαΐδας από το Δήμο Εορδαίας, με τη συνδρομή μηχανημάτων της Δ.Ε.Η. Α.Ε.

1 Min Read

Στα παλαιά σφαγεία της Πτολεμαΐδας, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του πρώην εργοστασίου ΑΕΒΑΛ, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού υπό την εποπτεία του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου-Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Εορδαίας, με την πολύτιμη συνδρομή προσωπικού και μηχανημάτων του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της Δ.Ε.Η.

Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο την προηγούμενη εβδομάδα είναι οι εξής :

- Advertisement -
  • Καθαρισμός του χώρου από τα αγριόχορτα.
  • Απομάκρυνση μπαζών και λοιπών αδρανών υλικών.
  • Καθαρισμός χώρου από τα απορρίμματα.

Ανάλογες εργασίες  θα συνεχιστούν με παρεμβάσεις και σε άλλες περιοχές που υπάρχει ανάγκη,  με απώτερο στόχο την βελτίωση  της καθημερινότητας των πολιτών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Ο Δήμος Εορδαίας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Διευθυντή Εκμετάλλευσης του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας Αντώνη Νίκου για την παραχώρηση των μηχανημάτων, χωρίς τα οποία δεν θα ήταν δυνατή η ολοκλήρωση των συγκεκριμένων εργασιών.

Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι η Δ.Ε.Η. Α.Ε. παραμένει ένας από τους βασικότερους αρωγούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με συνεχή διάθεση προσφοράς και έντονη κοινωνική ευαισθησία προς την τοπική κοινωνία της περιοχής μας.

Μοιραστείτε την είδηση