Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: Να εξασφαλισθεί η επάρκεια τροφοδοσίας θερμικής ενέργειας στις τηλεθερμάνσεις

1 Min Read

Το Εργατικό κέντρο Ν. Κοζάνης υποστηρίζει το Σωματείο εργαζομένων της ΔΕΥΑ Κοζάνης και ζητά να εξασφαλισθεί με επάρκεια η τροφοδοσία της θερμικής ενέργειας στην τηλεθέρμανση από την ΔΕΗ Α.Ε., για να μην κινδυνέψει να μείνει χωρίς θέρμανση η πόλη της Κοζάνης, η ΖΕΠ και η Χαραυγή.

Το Υπουργείο ενέργειας να μεριμνήσει και να επιλύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σύμφωνα και με την πρόταση του Σωματείου, για να υπάρχει ασφάλεια στην θέρμανση των κατοίκων της περιοχής μας. Μένουμε όλοι μέσα υποχρεωτικά εξ΄ αιτίας του κορονοϊου, τα φορτία που απαιτούνται, λόγω και των κακών καιρικών συνθηκών, για να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια στην τροφοδοσία της πόλης, πρέπει να είναι από δύο μονάδες του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.

Η περιοχή μας που έδωσε τα σπλάχνα της για την παραγωγή του Ηλεκτρικού ρεύματος με πολλά οφέλη στην εθνική οικονομία δεν αξίζει αυτήν την μεταχείριση, ούτε από την Κυβέρνηση, ούτε από την ΔΕΗ, ούτε από οποιαδήποτε ανεξάρτητη αρχή.

Πρώτιστο καθήκον μας είναι η διασφάλιση των αγαθών όπως είναι η θέρμανση και το νερό, τα οποία πρέπει να παρέχονται με ασφάλεια και επάρκεια.

Μοιραστείτε την είδηση