Έσπασαν καρδιές: Η Εθνική μας λύγισε την Ουκρανία, απίστευτος κόσμος!

2 Min Read

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στην αρχή και στο τέλος του παιχνιδιού και έχοντας για σύμμαχο έναν εκπληκτικό κόσμο η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ επικράτησε με 3-2 σετ της Ουκρανίας και πλέον έβαλε στέρεες βάσεις ώστε να επιστρέψει στις αρχές Οκτωβρίου στην Κοζάνη για αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.Με δεδομένο ότι το Βέλγιο είναι το ακλόνητο φαβορί για την απευθείας πρόκριση, η Εθνική μας χρειάζεται την επόμενη εβδομάδα στην Αμβέρσα 2 καλά αποτελέσματα με Μολδαβία και Ουκρανία για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα μπαράζ.

Η Εθνική μας ήταν εντυπωσιακή και με πρωταγωνιστή το Δημήτρη Τζούριτς κέρδισε τα δύο πρώτα σετ με 25-19 και 29-27. Οι Ουκρανοί αντεπιτέθηκαν και ισοφάρισαν σε  2-2 με 26-24 και  25-23.

- Advertisement -

Στο τελευταίο σετ η Ελλάδα μπήκε πολύ δυνατά και με τα σερβίς του Τζούριτς προηγήθηκε με 6-3  και πήγε με  8-5 στο τεχνικό τάιμ άουτ. Ο αρχηγός της Εθνικής ήταν ασταμάτητος και με συνεχόμενους πόντους έκανε το 11-6 και το 13-8. Οι Ουκρανοί μείωσαν σε 13-10 αλλά η Εθνική μας καθάρισε τον αγώνα με 15-11.

Αξίζει να σταθούμε στην εκπληκτική παρουσία του κόσμου (περισσότεροι από 2000), που πραγματικά έσπρωξαν την Εθνική μας στη νίκη.

Μοιραστείτε την είδηση