Εθελοντική καθαριότητα στο Πάρκο Αιανής

2 Min Read

Με πρωτοβουλία της Κοινότητας Αιανής-Ιστορική Έδρα Δήμου Κοζάνης και με ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους και τους πολίτες της Αιανής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή άλλη μια “εξόρμηση” με το σύνθημα η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά.

Αυτή τη φορά καθαρίστηκε το βραβευμένο Πάρκο της Αιανής, συμμετείχαν αρκετοί εθελοντές σε μια ακόμη προσπάθεια της κοινότητας για την προστασία και περιποίηση του πρασίνου. Οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών
Αιανής ήταν παρούσες όπως κάθε φορά, εθελοντές αλλά και κάτοικοι που περνούσαν τυχαία από το σημείο έσπευσαν για βοήθεια και έτσι το Πάρκο της Αιανής ομόρφυνε και καλλωπίστηκε.

Η ομάδα κόπιασε αλλά το αποτέλεσμα της έδωσε ικανοποίηση. Το μήνυμα όλων ήταν το ίδιο: βοηθάμε όλοι να παραμείνουν οι χώροι πρασίνου καθαροί, όλοι πρέπει να προσέχουμε, να μην πετάμε σκουπίδια και να βοηθάμε ώστε οι δημόσιοι χώροι να είναι καθαροί. Αγαπάμε τον τόπο μας και τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας.

Για όσους δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν, δεν πειράζει! Απλά την επόμενη φορά που θα δείς ένα σκουπίδι να το βάλεις στη σωστή θέση, στον κάδο!

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γυναικών, τους πολίτες που παρευρέθηκαν, τον μικρό Θεόδωρο, τους Αφοί Βλάχου που διέθεσαν το φορτηγό καθώς και όλους εσάς που την επόμενη φορά θα είστε πιο προσεκτικοί.

Νέο σημείο προς καλλωπισμό προσεχώς…

Κοινότητα Αιανής

Ιστορική Έδρα Δήμου Κοζάνης

Μοιραστείτε την είδηση