Ετοιμάζεται το 2ο Διαβαλκανικό Φεστιβάλ Ενναλακτικών Θεραπειών στην περιοχή της Κοζάνης- Το όμορφο promo video

1 Min Read

Μια γιορτή με ομιλίες και δρώμενα σχετικά με την υγεία και τον εναλλακτικό τρόπο πρόληψης και θεραπειών υπό την αιγίδα του ιατρικού συλλόγου Κοζάνης και του Ελληνικού Επιστημονικού φορέα Εναλλακτικής θεραπείας Μάλαξης & Άσκησης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα Σέρβια τον Οκτώβριο και Δεκέμβριο του 2019 .

Ετοιμάζεται το 2ο Διαβαλκανικό φεστιβάλ στην περιοχή όπου Ιατροί ομιλητές θα παρουσιάσουν θέματα σχετικά με παιδιά και ενήλικες .Δερματολόγοι, ψυχολόγοι ,Παθολόγοι θα μιλήσουν για θέματα υγείας και πρόληψης. Βοτανολόγοι και παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα μαγικά προϊόντα που η φύση προσφέρει στον άνθρωπο. Η Δυτική Μακεδονία έχει μια δυναμική παρουσία σε βότανα άριστης ποιότητας: τον κρόκο, τα ρόδα, τη ρίγανη, τη λεβάντα .Το σποτάκι με τίτλο « Ανακαλύψτε την πανέμορφη Κοζάνη» κυκλοφόρησε και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Μια διαδρομή της πόλης στις εποχές του χρόνου που αφηγείται η μαθήτρια Νίκου Δέσποινα. Το κείμενο έγραψε η Μαρία Μπατάνη, τη μετάφραση επιμελήθηκε η Ελένη Δεληβοριά. Το βίντεο εγινε στο Digital Studio .

Γράφει η Βάια Λαμπροπούλου

 

Μοιραστείτε την είδηση