Εξαφανίστηκε 82χρονη από τα Πετρανά Κοζάνης- Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού σε εξέλιξη- Η περιγραφή της

2 Min Read

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, ομάδων διάσωσης και εθελοντών της περιοχής βρίσκεται σε εξέλιξη από το νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην Τ.Κ Πετρανών Κοζάνης για τον εντοπισμό της 82χρονης Ευγενίας Καραγκιόζη που εξαφανίστηκε πιθανότατα τα ξημερώματα από την οικία της και δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κανένα σημείο ζωής.

Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετείχαν καθ όλη την διάρκεια της  ημέρας περισσότερα από 70 άτομα, αστυνομικοί, πυροσβέστες και διασώστες, ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας οι οποίοι χτένισαν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή  τόσο εντός του χωριού όσο και βόρεια και δυτικά προς τις τοπικές κοινότητες Βαθυλάκου και Κρόκου, με τις έρευνες όμως να έχουν αποβεί άκαρπες μέχρι στιγμής, ενω διακόπηκαν λόγω της νύχτας.

Η περιγραφή της 82χρονης

Η 82χρονη που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα περπατάει με την βοήθεια μπαστουνιού και έχει παρουσίασει και συμπτώματα άνοιας, έχει ύψος περίπου 1,60 μ., είναι εύσωμη και την στιγμή της εξαφάνισης της φορούσε πιθανόν μπουφάν χρώματος μπορντό.

Την εξαφάνιση της στην αστυνομία δήλωσε νωρίς το πρωί η οικογένεια της, η οποία διαμένει στην ίδια διπλοκατοικία, ενώ τελευταία φορά που την είδαν οι συγγενείς της ήταν χθες  Παρασκευή το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ερευνηθεί όλα τα νοσοκομεία και νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής, τα ΚΤΕΛ και τα Ταξί μήπως και κάποιος  είδε την 82χρονη χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και το γεγονός ότι το κινητό που διαθέτει η 82χρονη δεν λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό πράγμα που δυσχεραίνει τον εντοπισμό της.

Η οικογένεια της 82χρονης που περνά ώρες αγωνίας, καλεί όλους όσοι έχουν πληροφορίες ή την έχουν δει στην τοπική κοινότητα, σε γειτονικά χωριά ή στην εθνική οδό Κοζάνης – Λάρισας ή και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή να απευθυνθούν και να ενημερώσουν άμεσα την Αστυνομία ή την Πυροσβεστική.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Μοιραστείτε την είδηση