Ευ. Σημανδράκος: Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

2 Min Read

Καθώς μόλις οριστικοποιήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα επί των υποψηφίων θέλουμε να σας πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Αποδείχθηκε ότι είμαστε ένας υπερκομματικός συνδυασμός, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και όρεξη για δουλειά. Γι’ αυτό και θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας. Και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάει η Κοζάνη μπροστά.

Ο Δήμος Κοζάνης πρέπει να πάρει πολύ κρίσιμες αποφάσεις σε μια εξίσου κρίσιμη περίοδο για την ιστορία του τόπου. Και γνωρίζαμε ότι κάτι τέτοιο απαιτεί συναινέσεις, υπερβάσεις και συνεργασίες. Δεν περιμέναμε τον Κλεισθένη να μας υποδείξει την αξία της συνεργασίας. Όμως συνεργασίες δεν μπορούν να προκύψουν παρά μόνο στη βάση προγραμματικών συμφωνιών και με στόχο την υλοποίηση συγκεκριμένων προτάσεων, παρεμβάσεων και δράσεων. Έτσι κι αλλιώς κατά την προεκλογική περίοδο και στον σχετικό δημόσιο διάλογο αναδείχτηκαν οι συγκλίσεις και διαφωνίες με τους άλλους συνδυασμούς. Είμαστε εκείνοι που μιλήσαμε για έναν Ανοικτό Δήμο και για την ανάγκη κινητοποίησης όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου προκειμένου να πάει ο Δήμος μας μπροστά.

Πρόθεσή μας κι απαίτησή σας είναι να υπάρξει μια ισχυρή Δημοτική Αρχή που θα αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από τη μείωση της λιγνιτικής δραστηριότητας που ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Που θα αγωνίζεται με επιμονή για τον πολιτισμό της καθημερινότητας. Που θα δώσει τις μάχες της για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Είπαμε πως ιστορία γράφουν οι ομάδες, όχι οι μονάδες. Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω και την ομάδα μας, για τον τίμιο αγώνα που έδωσε και που κόπιασε πραγματικά πολύ.

Πάμε να δώσουμε μια μάχη. Που ξεκινά από τη Δευτέρα το πρωί και μας θέλει, όπως φάνηκε, όλους παρόντες. Είναι η αναγκαία υπέρβαση που καλούμαστε να κάνουμε για να πάμε όλοι μαζί μπροστά τον τόπο που αγαπάμε.

Ευάγγελος Σημανδράκος, επικεφαλής συνδυασμού «Κοζάνη Μπροστά»

Μοιραστείτε την είδηση