Ευχαριστήρια επιστολή του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης

1 Min Read


Στον απόηχο της γιορτής της 25ης Μαρτίου ο Διευθυντής , ο Σύλλογος των καθηγητών και ιδιαίτερα οι υπεύθυνες για τη γιορτή καθηγήτριες κ. Πενιρτζή Ζαχαράκη Κατερίνα, κ. Ιωάννα Κουβά και κ. Παρασκευή Κασκαμανίδου του 2ου ΓΕΛ Κοζάνης, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης και συγκεκριμένα το Τμήμα Αισθητικής, τους μαθητές /τριες και τις υπεύθυνες καθηγήτριές τους, για την εξαιρετικά σημαντική βοήθειά τους στη θεατρική παράσταση του σχολείου μας «Το μεγάλο μας τσίρκο», η οποία ανέβηκε στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου.
Το τμήμα αισθητικής επιμελήθηκε το μακιγιάζ και το χτένισμα των μαθητών-ηθοποιών. Μαθητές και εκπαιδευτικοί διέθεσαν πολύ χρόνο, να μελετήσουν και να προετοιμάσουν τα πρόσωπα που υποδύθηκαν οι ηθοποιοί. Το εξαιρετικά επαγγελματικό αποτέλεσμα συντέλεσε σημαντικά στην επιτυχία της παράστασης. Με αφορμή τη συνεργασία μας αυτή γνωρίσαμε την αξιόλογη δουλειά που γίνεται στο γειτονικό μας σχολείο σχετικά με την επαγγελματική κατάρτιση των μαθητών του.
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των καθηγητών του σχολείου μας σας ευχαριστούν θερμά και σας συγχαίρουν για την εξαιρετική δουλειά σας.
Ο Διευθυντής
Παπαβασιλείου Αθανάσιος
MSc Πληροφορικός

Μοιραστείτε την είδηση