Ευχαριστήριο του «Σπάρτακου» στους Διοικητές των Νοσοκομείων Πτολεμαΐδας, Φλώρινας και Γρεβενών

2 Min Read

Κύριε Διοικητά
Η δημιουργία της τράπεζας αίματος του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποτέλεσε έναν από τους πρώτους στόχους που τέθηκαν με τη σύσταση και λειτουργίας του συνδικάτου.
Οι αυξημένες, διαχρονικά, ανάγκες για αίμα, η ευαισθησία και ο αλτρουισμός των εργαζομένων στάθηκαν βασικοί σύμμαχοι και επέτρεψαν τη δημιουργίας μίας τράπεζας που ήταν και παραμένει «ισχυρή» και «πλούσια».
Η αλήθεια είναι ότι για όλα όσα έχουν επιτευχθεί, υπάρχει κι ένας ακόμα παράγοντας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της τράπεζας αίματος και αυτός δεν είναι άλλος από την συμβολή των τμημάτων αιμοδοσίας των νοσοκομείων της Περιφέρειάς μας.
Με την παρούσα, ως ελάχιστη ένδειξη της ευγνωμοσύνης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την αμέριστη στήριξη που παρέχετε στην προσπάθειά μας μέσα από την διάθεση μελών του τμήματός αιμοδοσίας του Νοσοκομείου σας προκειμένου να μπορούμε να διαπεραιώνουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις εκδηλώσεις εθελοντικών αιμοδοσιών που ανά τακτά χρονικά διαστήματα προγραμματίζουμε.

- Advertisement -

Κύριε Διοικητά
Ευχόμαστε ότι η άψογη συνεργασία μας, με τα ευεργετικά αποτελέσματα που αυτή έχει για το κοινό καλό, θα συνεχιστεί και στο μέλλον δίδοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίζουμε απρόσκοπτα την προσπάθειά μας.
Για το Σωματείο Παραγωγής
Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΔΕΗ Α.Ε.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Μόσχου Μόσχος Μάστορας Αθανάσιος
Για την επιτροπή αιμοδοσίας
Φασίδης Ιωάννης Πουτογλίδης Κωνσταντίνος

Μοιραστείτε την είδηση