Ευχαρίστησε τους φιλάθλους της η ομάδα της Κοζάνης

2 Min Read

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας εξέδωσε η διοίκηση του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. Στην ανακοίνωση τους, ευχαριστούν όλους τους φίλους της ομάδας και του ποδοσφαίρου από τη Κοζάνη, τη Μακεδονία την Θεσσαλία και την Ήπειρο για τη «συγκλονιστική» παρουσία τους και τη συμπαράσταση τους στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των Playoffs ανόδου προς τη Super League 2, στο Γήπεδο Κοζάνης (ΔΑΚ).

«Συγχαίρουμε επίσης τους φιλάθλους «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ», για τη στήριξη τους προς την ομάδα μας, αλλά και για τον σεβασμό που επέδειξαν προς την ομάδα του Καμπανιακού και τους φιλάθλους της. Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου μας απέδειξε ότι στα δύσκολα είναι κοντά μας και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν συγκινητικοί. Απέδειξαν ότι είναι δίπλα μας, και αποτελεί τον 12ο παίκτη μας. Όλοι μαζί, φίλαθλοι, Ομάδα, Αθλητές, Διοίκηση, Αιρετοί, Δήμος, Περιφέρεια, Επιχειρήσεις, μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα για την πόλη μας, για την περιοχή μας».

- Advertisement -

Στη συνέχεια υπόσχονται πως θα κάνουν τα πάντα στα επόμενα ματς, για να πετύχουν τον στόχο της ανόδου, να δώσουν χαρά σε όλους τους φίλους της ομάδας εντός και εκτός συνόρων ώστε «να ακουστεί η πόλη μας και η περιοχή μας, δυνατά σε όλη την χώρα».

Δίνουν ραντεβού την επόμενη Τετάρτη 24/5 – 17:00 στον επόμενο αγώνα εκτός έδρας με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, για όλους όσους θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να ακολουθήσουν την ομάδα της Κοζάνης, ή στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στην Κοζάνη με τον Αιολικό Μυτιλήνης την Κυριακή 28/5 – 17:00 στο κατάμεστο ΔΑΚ, σε μια γιορτή για το ποδόσφαιρο. 

«Στόχος όλων η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην περιοχής μας. Ευχαριστούμε, μας κάνετε υπερήφανους.»

Μοιραστείτε την είδηση